Dnevni horoskop za ponedeljak, 24. 08.

znak

Šta vam za prvi dan u nedelji poručuju zvezde…?

 OVAN 

POSAO: Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama.
LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

 

BIK

 

POSAO: Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.
LJUBAV: Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

 

POSAO: Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.
LJUBAV: Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

 

RAK

 

POSAO: Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju.
LJUBAV: Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

 

LAV

 

POSAO: Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu već sačekajte da se smire uzavrele strasti.
LJUBAV: Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu i činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Napeti ste.

 

DEVICA

 

POSAO: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom i ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.
LJUBAV: Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

VAGA
POSAO: Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.
LJUBAV: Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju.
LJUBAV: Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

[adsenseyu1]

STRELAC

 

POSAO: Motivisani ste za uspeh i prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov.
LJUBAV: Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

JARAC

 

POSAO: Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek.
LJUBAV: Partner ne želi da vam poveri svoje tajne namere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.
ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

 

VODOLIJA
POSAO: Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula koje donose poslovni uspeh.
LJUBAV: Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

RIBE

 

POSAO: Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da izbegavate ishitrene odluke.
LJUBAV: Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za ponedeljak, 24. 08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.