Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. 12.

znak

Pretpraznična atmosfera “drma” neke znakove ozbiljno, pa utiče i na melanholično raspoloženje

OVAN
Karijera: Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Smirite strasti, previše ste impulsivni.

 

BIK
Karijera: Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance.

Ljubav: Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.

Zdravlje: Opustite se i relaksirajte.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.

Ljubav: Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.

Zdravlje: Iscrpljeni ste i uznemireni.

 

RAK
Karijera: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.

Ljubav: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.

Zdravlje: Od prevelikog stresa psihički ste uznemireni i premoreni.

 

LAV
Karijera: Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.

Ljubav: Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Izbegavajte konflikte i neprijatne rasprave.

 

DEVICA
Karijera: Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine.

Ljubav: Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

Zdravlje: Odmorite malo, spustite loptu-

 

VAGA
Karijera: Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete vaš način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim napornim obavezama.

 

ŠKORPIJA
Karijera: Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.

Ljubav: U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Zdravlje: Vrcavi ste i raspoloženi, a to pozitivno utiče na vašu psihu.

[adsenseyu1]

STRELAC
Karijera: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha.

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.

Zdravlje: Inspirisani ste i kreativni, umerite to na pravi način.

 

JARAC
Karijera: Uspešno predvidjate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.

Ljubav: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično se osećate.

 

VODOLIJA
Karijera: Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip uzimanja ili davanja, ali ne na vaše zadovoljstvo.

Ljubav: Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

Zdravlje: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

 

RIBE
Karijera: Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.

Ljubav: Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

(astro/dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. 12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.