Dnevni horoskop za ponedeljak, 31. 08.

znak
Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

 

Karijera: U ovom periodu bićete puni optimizma, ali biće i sukoba sa osobama sa kojima ste do juče bili bliski. „Kiptite“ od energije, sve što vam padne na pamet deluje moguće i zato vam je umanjen osećaj za realnost.

Ljubav: Na ljubavnom planu biće dosta uzbuđenja i naglih preokreta, što se posebno odnosi na rođene u drugoj dekadi znaka. Muškarci se mogu sukobiti sa bliskom osobom ili će prekinuti vezu, a nežnijem polu će se udvarati stariji muškarac.

Zdravlje: Nervoza najviše utiče na vaše psihofizičko zdravlje.

 

BIK (21.04.-20.05.)

 

Karijera: Ulazite u period izazova kada je posao u pitanju. Nije preporučljivo da se upuštate u finansijske spekulacije jer je uspeh neizvestan.

Ljubav: Ovo je period kada će iz vas izaći onaj pravi hedonista, pa ćete biti skloni raznim uživanjima.

Zdravlje: Vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

 

Karijera: Potrudite se da napravite dobre poslovne planove i uspostavite kontakte, jer su vam planete veoma naklonjene. Neki će morati da ispravljaju greške svojih prethodnika.

Ljubav: Ovo je pravo vreme za putovanje ili opuštanje sa voljenom osobom. Iskoristite dan za razgovor sa osobom koju već dugo izbegavate.

Zdravlje: Oprezno rukujte električnim aparatima ili vatrom.

 

RAK (21.06.-20.07.)

 

Karijera: Dobićete veoma ambiciozan poslovni zadatak. Ukoliko budete angažovali sve svoje sposobnosti, okolinu i saradnike, uspeh je gotovo zagarantovan. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav: Očekuje vas susret sa osobom koju dugo nisu videli. U ljubavi ste zbunjeni i zabrinuti, ali to je zbog toga što ste preuveličali neke stvari.

Zdravlje: Manji pad imuniteta.

 

LAV (21.07.-21.08.)

 

Karijera: Dobićete nekoliko poslovnih ponuda za koje ćete biti veoma zainteresovani, ali nećete moći sve odjednom da realizujete. Posebnu pažnju obratite na vesti iz inostranstva.

Ljubav: One koji su u braku očekuju nemirni dani, nerazumevanje i preispitivanje veze. Slobodnima predstoje mnoga iskušenja, a situacija će se dodatno iskomplikovati vraćanjem stare, ali fatalne ljubavi u vaš život.

Zdravlje: Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

 

Karijera: Elan i inspiracija biće u usponu, a postaćete i borbeniji. Svima koji vas vole to je pravo olakšanje. Otvoriće se novi ciklus u vašoj karijeri, a značajne promene očekuju vas i kada je u pitanju priliv novca.

Ljubav: Bićete razdragani i veoma senzibilni, a očekuju vas susreti i prijatni razgovori sa nekoliko interesantnih osoba. Oni koji su u braku mogu doći u situaciju da partner napravi grešku koja nije velika, pa zato pokušajte da se uzdržite od žestoke kritike.

Zdravlje: Moguća manja prehlada i zubobolja.

[adsenseyu1]

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Karijera: Ovaj period biće prilično iscrpljujući jer zahteva veće angažovanje na poslu i dodatne obaveze, a doći će i do nerazumevanja sa saradnicima. Više posla doneće bolju zaradu, na koju ćete ipak morati da sačekate.

Ljubav: Sa jednom ekscentričnom osobom koja će vas jako zainteresovati doživećete veliko, nažalost, kratkotrajno zadovoljstvo.

Zdravlje: Potrebno je da budete fizički aktivniji i da se bavite nekim sportom.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

 

Karijera: Reorganizacija svakodnevice je neophodna, ali nećete imati veliku potrebu da se dokazujete na poslu. Novac koji već dugo očekujete neće stići, ali će vam u pomoć priskočiti bliski rođak ili prijatelj.

Ljubav: Emotivno ste prilično rastrojeni, iako se trudite da „kockice“ svog života sklopite u mozaik.

Zdravlje: Period nije povoljan za odlazak kod zubara ili hirurga.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

 

Karijera: Okupirani ste proučavanjem novih oblika poslovanja, dobro ste organizovani i puni inspiracije, ali vam okolnosti još ne idu naruku.

Ljubav: U ljubavi izgleda kao da imate sreće, a u stvari ste melanholični i grčevito pokušavate da sredite ljubavni život, ali vam uvek nešto nedostaje. Ne propuštajte životne šanse.

Karijera: Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.

 

JARAC (22.12.- 20.01.)

 

Karijera: Dobićete izuzetno prijatne vesti, ali razdraganost ćete zadržati u sebi jer ne smete glasno da se obradujete za sve ono što je u najavi. Ukoliko radite na dva mesta, verovatno ćete morati da se odreknete jednog posla.

Ljubav: Najviše od svega želite mir, harmoniju i sitnice koje vam život znače. Slobodne predstavnike znaka očekuje nekoliko prijatnih dana sa jednim Ovnom, ali pazite da ne napravite pogrešnu procenu situacije.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

 

Karijera: Daćete sve od sebe da završite zaostale poslove, ali vam energija brzo splasne. Budite pažljiviji u komunikaciji sa kolegama, jer lako može doći do nesuglasica i sukoba.

Ljubav: Slobodni su razočarane na ljubavnom planu, zbog čega muku muče sa nesanicom i nervozom. Oni koji su u dužim vezama ili braku usmereni su na rešavanje porodičnih problema.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

 

Karijera: Moguć je sukob sa kolegama na poslu. Zato je potrebno da preduzmete prave korake i što pre da razrešite nesporazum. Ne dozvolite da nečija loša reč utiče na dalji tok vašeg posla.

Ljubav: U ljubavi ne bi trebalo previše da eksperimentišete. Osoba koja vam se dopada ima ista osećanja kao i vi.

Zdravlje: Prolazne migrene i umor.

(astro /dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za ponedeljak, 31. 08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.