Dnevni horoskop za sredu, 23. 09.

zvezde

Zvezde umeju da budu čudesno dobre, ali i zlokobne… Kakav su vam dan danas “zakuvale”?

 

OVAN

Karijera: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

 

Ljubav: Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
BIK
Karijera: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

 

Ljubav:  Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

Zdravlje: Čuvajte se povreda, posekotina, opekotina…

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.

Ljubav: Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.

Zdravlje:  Prolazna napetost.

 

RAK
Karijera: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.

 

Ljubav: Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

 

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.
LAV
Karijera: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju.

 

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

 

Zdravlje: Počnite sa rekreacijom konačno.
DEVICA
Karijera: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

 

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
VAGA
Karijera: Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika. Sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni status.

 

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.

 

Zdravlje: Nervozni ste.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA
Karijera: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama.

Ljubav: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća.

 

Zdravlje: Zdravlje vas služi,a li vodite računa da tako i ostane.
STRELAC
Karijera: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

 

Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

Zdravlje: Potreban vam je kraći predah.
JARAC
Karijera: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

 

Ljubav: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

 

Zdravlje: Odlično se osećate.
VODOLIJA
Karijera: Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj.

 

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.

 

Zdravlje: Čuvajte se infekcije.
RIBE
Karijera: Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere.

 

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

 

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 23. 09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.