Dnevni horoskop za sredu, 28. 10.

znak
Neka vam zvezde otkriju šta vam nosi današnji dan.

OVAN

 

POSAO: Ne gubite brzo smirenost, ne želite da kolege znaju vaše slabosti. Sačuvajte prisebnost duha i koncentraciju u nekim odlučujućim situacijama
LJUBAV: Partner vam zamera što ste ljubomorni i posesivni. Pokušajte da se kontrolišete kako ne biste napravili problem.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u mišićima.

 

BIK
POSAO: Imate jasnu viziju o tome šta želite da postignete, ali svesni ste da nemate podršku kolega u tome. Smislite dobru taktiku i uspećete u svojim namerama.
LJUBAV: Ne zanosite se obećanjima suprotnog pola, oslonite se na svoju intuiciju.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Pogrešno ste protumačili situaciju na poslu, ali to kasno shvatate. Nemojte da pogoršavate stvari već jednostavno prihvatite odgovornost.
LJUBAV: Dobro je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

RAK

 

POSAO: Imate trenutke kada ste izuzetno uspešni, ali umete to da uprskate nepromišlejnim izjavama. Fokusirajte se na posao, a ne na prazne priče i lako ćete napredovati.
LJUBAV: Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu nekih detalja donosite dobre zaključke. Ono što vam trenutno smeta uskoro možete da promenite na svoju veliku radost.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se hranite zdravije.

 

LAV
POSAO: Spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika, ali ponekad je teško ostvariti dobar kompromis. Potrudite se da sačuvate svoje ustaljene kriterijume u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Posvetite pažnju zajedničkim temama sa partnerom i uskladite svoje potrebe kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE: Nemojte previše da se naprežete, odmrite malo.

 

DEVICA
POSAO: Postoje određene situacije koje ne možete rešavati sami ili bez nečije asistencije. Poslušajte savet starijeg kolege.
LJUBAV: Zanosite se nekim starim simpatijama i propuštenim prilikama. Vreme je da krenete dalje.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

VAGA
POSAO: Važno je da zauzmete stav u kancelariji i da insistirate na poslovnom ponašanju kako bi vas shvatili ozbiljno. Niste tu da biste sticali prijatelje, već da biste napredovali u karijeri.
LJUBAV: Partner vas podstiče da promenite neka ustaljena pravila u zajedničkom odnosu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost zbog emotivne neizvesnosti koja vas prati.
ZDRAVLJE: Više se krećite i boravite na otvorenom.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

 

POSAO: Preduzimate nepotrebne rizike jer želite da se dokažete. Nema potrebe za time, vredan rad je dovoljna preporuka za vašeg poslodavca.
LJUBAV: Sačuvajte dostojanstvene manire pred partnerom, pokažite da imate dovoljno snage i mudrosti da prevaziđete neke osetljive situacije koje vas trenutno prate
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krstima.

 

STRELAC
POSAO: Pažljivo proveravajte razne informacije koje utiču na nivo poslovnog uspeha. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu ili na loše rešenje.
LJUBAV: Držite se na distanci jer niste sigurni na čemu ste, ali neko mora da napravi prvi korak.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

JARAC
POSAO: Ako vam trenuna taktika ne pomaže da postignete željene rezultate, možda bi trebalo da promenite pristup ili da malo “spustite loptu”.
LJUBAV: Nemojte stalno da prebcujete partneru za svaku sitnicu, fokusirajte se na pozitivne stvari u vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Potrudite se da unosite više vitamina.

 

VODOLIJA
POSAO: Lako se zanesete novim idejama, ali vas početni elan brzo napusti. Možda bi trebalo da utrošite više vremena na razradu plana i tako proverite da li je nova ideja nešto čemu ćete se zaista posvetiti.
LJUBAV: Nova poznanstva vas odvlače od onoga što je zaista važno. Ne dozvolite da izgubite voljenu osobu zbog trenutnog zadovoljstva.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

RIBE
POSAO: Imate brojne planove, ali ne možete da se odlučite koji prvo da realizujete. Razmislite šta je najizvodljivije i najisplatljivije u ovom trenutku pa se posvetite tome, a druge ideje sačuvajte za bolje dane.
LJUBAV: Posvetite više pažnje voljenoj osobi, već vuže vreme vam zamera što je zapostavljate.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

(astro /dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 28. 10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.