Dnevni horoskop za sredu, 30. 12.

Karakter

Kraj godine je pred vratima – mnogi znaci su prilično sentimentalni i emotivni…

OVAN

Karijera: U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za Vaš poslovni status.

Ljubav: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Mnogo je nizvesnosti da biste donosili neki veći zaključak.

Zdravlje: Prihvatite igru zavođenja i ljubavni poziv.

 

BIK

Karijera: Optužujete pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi.

Ljubav: Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što svim srcem priželjkujete.

Zdravlje: Opustite se, previše ste napeti.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

Karijera: Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubeđuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti.

Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo.

Zdravlje: Dekoncentrisani ste i rastrojeni, saberite se malo.

 

RAK

Karijera: Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese.

Ljubav: Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate zadovoljno.

Zdravlje: Više šetajte i boravite na svežem vazduhu.

 

LAV

Karijera: U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosledni u svojim namerama.

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Kao i uvek, sličan se sličnom raduje.

Zdravlje: Iskoristite praznike i odmorite, posvetite se sebi, to vam je trenutno najpotrebnije.

 

DEVICA

Karijera: Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. U pokušaju da se predstavite u izvesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji Vam pripada.

Ljubav: Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.

Zdravlje: Hranite se zdravije, unosite više tečnosti.

 

VAGA

Karijera: Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer dela govore više od reči.

Ljubav: Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Ipak, Vaš izraz lica verno odaje i Vaše raspoloženje.

Zdravlje: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

 

ŠKORPIJA

Karijera: Važno je da ne pričate previse o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima.

Ljubav: Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći. Bez obzira na optimizam koji posedujete, ipak priželjkujete stvari koje izgledaju suviše daleko iz sadašnje perspektive.

Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

[adsenseyu1]

STRELAC

Karijera: Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu.

Ljubav: Suočavate se sa problemom emotivnog nerazumevanja. Partner uporno brani svoje stavove i zaboravlja na zajedničke prioritete.

Zdravlje: Izbegavajte neke stresne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

 

JARAC

Karijera: Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju.

Ljubav: Ako ste nezadovoljni razvojem događaja koji utiče na izvesne promene kroz Vaš emotivni ili bračni status, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom.

Zdravlje: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

 

VODOLIJA

Karijera: Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima.

Ljubav: Ne razumete se na najbolji način sa svojim partnerom. Primećujete da voljena osoba ima neke “tajne planove”, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na osećaj nepoverenja.

Zdravlje: Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte različite vidove preterivanja.

 

RIBE

Karijera: Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne i po cenu prekida saradnickog dogovora.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za bilo koji vid ozbiljnije optužbe, te možete biti smireni.

Zdravlje: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

(astro/dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 30. 12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.