Dnevni horoskop za sredu, 9. 12.

Šta je ovo?

Novo poznanstvo će ulepšati dan svima koji su rođeni u znaku ribe, a bikove očekuje novčani dobitak…

OVAN

 

POSAO: Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali.
LJUBAV: Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje i ne opterećujte se negativnim stvarima na koje ne možete da utičete.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.

 

BIK
POSAO: Neočekivani novčani dobitak označiće početak nove faze u vašoj karijeri. Nemojte sada da se opustite već pokažite šta umete.
LJUBAV: Zamerate partneru i prebacujete bez razloga, ne opterećujte se toliko malim stvarima, ne može sve da bude kako vi zamislite.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Imate utisak da se uzalud trudite, ali neko prati vaš rad i možete uskoro da očekujete nagradu, samo nastavite udarničkim tempom.
LJUBAV: Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Niko ne može da ispuni vaše visoke kriterjume i vi se tešite da vam je bolje bez njih, ali da li je?
ZDRAVLJE: Celodnevno sedenje loše utiče na vaše zdravlje.

 

RAK

 

POSAO: Morate sami da se izborite za sebe, niko to neće učiniti za vas. Počnite ideje da sprovodite u delo, a ne samo da pričate o njima.
LJUBAV: Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

LAV
POSAO: Ne donosite nagle odluke na osnovu posrednih informacija, dobro se raspitajte o svim aspektima ponude pa tek onda odlučite šta ćete poduzeti.
LJUBAV: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari, dok se vi premišljate. Nemojte da to utiče na vašu vezu, pokušajte da izbalansirate između ove dve krajnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

DEVICA
POSAO: Pravite greške u radu jer niste skoncentrisani. Ostavite lične probleme po strani i fokusirajte se na posao kako se ne biste suočili sa posledicama.
LJUBAV: Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne.
ZDRAVLJE: Previše ste negativni, pokušajte da se oraspoložite.

 

VAGA
POSAO: Ne gubite brzo smirenost, ne želite da kolege znaju vaše slabosti. Sačuvajte prisebnost duha i koncentraciju u nekim odlučujućim situacijama.
LJUBAV: Zadovoljni ste stanjem svoje veze, ali kao perfekcionista, verujete da uvek može bolje. Možda se vaš partner ne složi sa time.
ZDRAVLJE: Potrudite se da unosite više vitamina i minerala.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

 

POSAO: Ukazaće vam se sjajna prilika na poslovnom planu, ali je neophodno da obnovite znanje stranog jezika. Možda ćete čak dobiti ponudu za promenu posla.
LJUBAV: Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti.
ZDRAVLJE: Više boravite u prirodi.

 

STRELAC
POSAO: Delujete neozbiljno pred kolegama jer prezentujete ideje koje nisu u potpunosti razrađene. Posvetite više pažnje svom radu kako bi vas shvatili ozbiljno.
LJUBAV: Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u nogama.

 

JARAC
POSAO: Imate trenutke kada ste izuzetno uspešni, ali umete to da uprskate nepromišljenim izjavama. Fokusirajte se na posao, a ne na prazne priče i lako ćete napredovati.
LJUBAV: Srešćete staru simpatiju i ukazaće vam se mogućnost da nastavite gde ste stali i to će vam imponovati, ali možda ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke.
ZDRAVLJE: Osećate se sjajno, puni ste energije.

 

VODOLIJA
POSAO: Imate jasnu viziju o tome šta želite da postignete, ali svesni ste da nemate podršku kolega u tome. Smislite dobru taktiku i uspećete u svojim namerama.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća, ali vi ste neodlučni po pitanju odgovora.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

RIBE
POSAO: Snalazite se dobro sa novim poslovnim izazovima, a najviše vas raduje mogućnost da se posvetite onome što zaista volite. Nastavite vredno da radite i to će uskoro doći na red.
LJUBAV: Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom.
ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

(O.T./Astro)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za sredu, 9. 12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.