Dnevni horoskop za subotu, 26. 12.

par

Zvezde su ove subote bile blagonaklone prema vama – čeka vas obilje sreće i lepih iznenađenja. 😉

OVAN

 

Karijera: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.

 

Ljubav: Neko vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da vas maksimalno podrži.

 

Zdravlje: Više odmarajte.
BIK
Karijera: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.

[adsenseyu1]

Ljubav: Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju. Budite zanimljivi, kao što ste uvek i bili!

 

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.
BLIZANCI
Karijera: Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni.

 

Ljubav: Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Ne igrajte ulogu velikog zavodnika. To može da vam se obije o glavu.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

RAK
Karijera: Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. Vremena su takva, svi smo takvi…

 

Ljubav: U nedoumici ste vezano za osobu koja vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Budite oprezni, budite pametni.

 

Zdravlje: Problemi sa grlom.
LAV
Karijera: Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se marljivim radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim, ali ni vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite!

 

Ljubav: Uplašeni ste i brinete. Imate osećaj da vas partner zapostavlja. Znajte da jednim raazgovorom možete sve rešiti, kao i mnogo puta do sada.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
DEVICA
Karijera: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

 

Ljubav: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

 

Zdravlje: Prolazna napetost.
VAGA
Karijera: Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

 

Ljubav: Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Nemojte dozvoliti da prvi utisak o nekome preovlada vašim osećanjima.

[adsenseyu1]

Zdravlje: Uzimajte vitamine.
ŠKORPIJA
Karijera: Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnju situaciju. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

 

Ljubav: Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i dajte partneru malo prostora da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
STRELAC
Karijera: Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao vrlo isplativa.

 

Ljubav: Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Često, hteli vi to da priznate ili ne, ugađate samo sebi.

 

Zdravlje: Umerenije se hranite.
JARAC
Karijera: Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.

 

Ljubav: Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Pokušajte da problemima koji nemaju veze sa vašim emotivnim životom ne zamarate partnera.

 

Zdravlje: Nervozni ste.
VODOLIJA
Karijera: Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete.

 

Ljubav: Partner neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sve biti kako treba.

 

Zdravlje: Problemi sa kožom.
RIBE
Karijera: Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.

 

Ljubav: Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite, ali se prvo uverite da je pravo vreme da baš sada to uradite. Možda, ipak, da sačekate malo mirnije dane…

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

(Astro/Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za subotu, 26. 12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.