Dnevni horoskop za utorak, 2. 02.

horoskop

Foto: publicdomainpictures.net

Da li sam zvezde pripremile lepa iznenađenja za današnji dan ili će vam neko pomrsiti konce?

OVAN

 

Karijera: Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti. Razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa.
Ljubav: Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja.

 

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.
BIK
Karijera: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto među saradnicima kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno.

 

Ljubav: Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove događaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima.

 

Ljubav: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju. Sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja.

 

Zdravlje: Problemi sa grlom.

 

RAK
Karijera: Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.

 

Ljubav: Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje.

 

Zdravlje: Uzimajte vitamine.
LAV
Karijera: Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate.

 

Ljubav: Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
DEVICA
Karijera: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima.

 

Ljubav: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž.

 

Zdravlje: Bolovi u kičmi.
VAGA
Karijera: Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese.

 

Ljubav: Osećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.

 

Zdravlje: Prolazna napetost.

 

 

ŠKORPIJA
Karijera: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.

 

Ljubav: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet.

 

Zdravlje: Čuvajte se povrede.

[adsenseyu1]

STRELAC
Karijera: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate.

 

Ljubav: Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Zatražite je od prave osobe.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.
JARAC
Karijera: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate.

 

Ljubav: Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zvisnosti od društva u kome se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.

 

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.
VODOLIJA
Karijera: Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.

 

Ljubav: Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom.

 

Zdravlje: Problemi sa leđima.
RIBE
Karijera: Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje.

 

Ljubav: U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

(T.P. /Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za utorak, 2. 02."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.