Dnevni horoskop za utorak, 29. 12.

srce

Kako se bliže praznici, mnogi znakovi su osetljiviji i ranjiviji – obratite pažnju

OVAN
Karijra: Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovnoi neuspeh, ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno.

Ljubav: Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda grešite u svojim pretpostavkama.

Zdravlje: Primirite se i nemojte se nervirati.

 

BIK
Karijera: Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovođenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte.

Ljubav: Osmeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja vas ispunjavaju.

Zdravlje: Reklaksirajte se nekako – šetajte.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od vas se očekuju razumna i efikasna rešenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost.

Ljubav: Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

 

RAK
Karijera: Interesuju vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu.

Ljubav: Ne brinite već sledite ritam svoga srca ili svoj unutrašnji glas koji vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor.

Zdravlje: Oraspoložite se, osmeh na lice.

 

LAV
Karijera: Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze vaše iskustvo.

Ljubav: Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema,kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

Zdravlje: Ne opterećujte se i odmorite.

 

DEVICA
Karijera: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utešnu varijantu.

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu kojom ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše ideje i potrebe.

Zdravlje: Budite malo pažljiviji prema sebi.

 

VAGA
Karijera: Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.

Ljubav: Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA
Karijera: Neko osporava vaš uticaj i remeti vam planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere.

Ljubav: Prijaće vam susret sa osobom za koju vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete.

Zdravlje: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

 

STRELAC
Karijera: Neko vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije.

Ljubav: Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Svet oko sebe možete da vidite u lepšim i vedrijim tonovima.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas dodatno psihički uznemiravaju.

 

JARAC
Karijera: Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad odredjeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne.

Ljubav: Raduju vas određene promene koje vas prate, delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove.

Zdravlje: U sjajnoj ste formi.

 

VODOLIJA
Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

 

RIBE
Karijera: Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite odredjene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku.

Ljubav: Imate utisak da između vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno.

Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

(astro/dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za utorak, 29. 12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.