Dnevni horoskop za utorak, 4. 08.

znak

Šta su vam zvezde pripremile za danas? Proverite očas posla…

OVAN

Karijera: Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nižete sve same poslovne uspehe. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Ipak, poželjno je biti oprezniji, kako biste izbegli upletenost u rasprave.

Ljubav: Glavna tema dana je ljubav. Ona je inspiracija za sve aktivnosti. Zbog nje se lepo osećate i fantastično izgledate. Ukoliko ste u nedefinisanim odnosima sa voljenom osobom, strpite se još nekoliko dana. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, jer će ona od tolike plime emocija poželeti da pobegne.

Zdravlje: Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

BIK 

Karijera: Pristrasno gledate na stvari koje okupiraju vašu pažnju. Poželjno je posavetovati se sa nekim i naći način za što bolje funkcionisanje. Zabrinuti ste zbog zastoja poslovne prirode. Ne sekirajte se pošto se radi o normalnoj pojavi vezanoj za ono čime se bavite. Uspećete u nečemu značajnom.

Ljubav: Okrenite se kreativnom radu i višak energije sublimirajte u dela, a ne u svađe sa voljenom osobom. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

Zdravlje: Koristite kontracepciju, rizik od polnih bolesti.

BLIZANCI

Karijera: Rezultati rada su vidljivi, ali pošto postoji mogućnost da vas neko iznervira, izbegavajte žučne rasprave i vodite računa o tome da manje tračarite. Govoreći ružno o drugima, govorimo ružno i o sebi.

Ljubav: Želite da dominirate, ali je diskutabilno koliko će vam to poći za rukom. Nekoga stvarno magnetski privlačite, ali niste zadovoljni pojedinačnim slučajem. Nastojite da sve privučete sopstvenim šarmom, što je nemoguće. Veza sa Škorpijom, bilo emotivna bilo poslovna, u svakom slučaju je značajna.

Zdravlje: Razdražljivi ste i nervozni.

RAK 

Karijera: Dan je uspešan za učenje i ostvarivanje svih vidova komunikacije, uključujući i putovanje.

Ljubav: Budite spremni da se povinujete tuđim željama i da u njima vidite i lepe stvari. U fazi ste donošenja važne odluke.

Zdravlje: Zdravstveni problemi čine vas uznemirenim. Umesto što se plašite, pametnije je da odete lekaru i dobijete adekvatan odgovor. Videćete da situacija nije ni približno takva kakvu ste je zamišljali. Malo ste hipohondrični.

LAV 

Karijera: Glavna razmišljanja vezana su za način kako da obogatite budžet. Svesni ste koliko se trudite, a rezultata nema. Dodatan posao je aktuelan, ali i štednja. Morate obuzdati svoju lavovsku prirodu i napade nepromišljenog trošenja. Retki su pripadnici ovog znaka koji dobro barataju s novcem.

Ljubav:  Biti ponosan ima svoju cenu. Možda je bolje biti ono što u stvari jeste – komplikovana i veoma šarmantna i privlačna osoba. Voljeni ste.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

DEVICA 

Karijera: Izuzetno uspešan poslovni dan. Šarmirate saradnike i konkurenciju, tako da ostvarujete sve želje. Iako ste mentalno i intelektualno superiorni, to ne potencirate jer se podrazumeva samo po sebi. Možete postići više od zamišljenog i odroniti čitavu planinu.

Ljubav:  Pokušajte da razložno priđete aktuelnom problemu sa partneromi nađete za njega najbolje rešenje. To je idealan način da izbegnete konflikte i neprijatnu atmosferu.

Zdravlje: Treba vam odmor i relaksacija. Idite na masažu.

 [adsenseyu1]

VAGA 

Karijera: Očekuje vas uspešan poslovni period, ali tek za nekoliko dana. Do tada se naoružajte strpljenjem i pokušajte da kako-tako isplivate iz problema finansijske prirode.

Ljubav:  Subjektivno posmatrate ljubavni problem. Prikupljate snagu za nove pobede, a biće ih, no tek za koji dan.

Zdravlje:  Tanki ste sa živcima. Poradite na sopstvenom smirenju.

ŠKORPIJA

Karijera: Ukoliko odlučite da prihvatite nečiju sugestiju, uspešno ćete rešiti problem. Pred vama je posao koji zahteva istrajnost i poznavanje materije. Ne plašite se, već krećete u akciju. Zbog nečega ste bezrazložno zaplašeni. Želeli biste da se to što pre reši, ali to ne zavisi samo od vas. Nerviranja nikuda ne vode. Imaćete podršku prijatelja, ali i ponudu da nekuda otputujete. Prihvatite sve varijante.

Ljubav: Neko pokušava da vas osvoji. Zašto da ne pružite šansu?

Zdravlje: Zdravije se hranite, voće i povrće neophodni su za dobar imunitet.

STRELAC

Karijera: Borba za prestiž krunisana je uspehom. Pošto vas sreća prati u svakom pogledu, iskoristite šansu, ali pokušajte i da se prepustite lepšoj strani života. Valja se dobro obezbediti. Za neke Strelce će biti izazova, za neke problema. Zasad samo uživajte.

Ljubav: Partner pokušava da vas razume, ali mu to teško polazi za rukom. Suviše ste različiti da biste prihvatili njegove sugestije. Ovoga puta niste u pravu. Ponekad ga treba poslušati.

Zdravlje: Manja prehlada.

JARAC 

Karijera: Uzrok problema poželjno je potražiti u nedostatku prilagodljivosti. Vi kao da niste ušli u novo doba. Ono zahteva nove ljude, spremne u svakom pogledu. Zato zaboravite kukanje nad sudbinom i blokadu u suočavanju sa izazovima.

Ljubav: Sa voljenom osobom ste u čudnoj vezi. Iako imate koristi i na prvi pogled odlično funkcionišete, slabo se razumete. To samo vaše srce zna. Pokušajte da iz nekih ranijih iskustava izvučete pouku. Budite razumni.

Zdravlje: Solidnog ste zdravlja.

VODOLIJA

Karijera: Praktično pristupajte životu kako biste gubitke sveli na minimum. Nalazite se u fazi spasavanja onog što se spasti može. Nema vremena za gubljenje.

Ljubav: Partner je prvi na listi osumnjičenih za neiskreno ponašanje. Pošto mu ne verujete, a poverenje je glavni preduslov za normalnu vezu, razmilite o tome šta dalje činiti? Da niste malo preterali?

Zdravlje: Fizički se aktivirajte.

RIBE 

Karijera: Od događaja izvlačite maksimum, ali se ni sa tim nemojte zadovoljiti. Možete vi to i više i bolje. Uskoro sledi ozbiljno preispitivanje postignutih rezultata. Morate biti jaki da biste se suočili sa istinom. Svojim dominantnim stavom namećete se okolini. Pošto taj stav ipak nije dovoljno ubedljiv, mnogi prijatelji neće nasesti, već će pokušati da vas izbegnu.

Ljubav: Bliska osoba vam ugađa. Cenite to, jer neće svako umeti da pogodi šta volite i želite.

Zdravlje: Više šetajte, u kretanju je ključ kondicije.

(astro, dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za utorak, 4. 08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.