Dnevni ljubavni horoskop za sredu, 4. februar

znak

Evo šta vam se sprema na ljubavnom planu…


OVAN ( 21.3.- 19.4.)
.

4.2.2015.

Pun Mesec u Lavu vama savršeno odgovara i ako ste slobodni, verovatno ćete pokazati inicijativu za druženje sa prijateljima. Ako ste slobodni, imate mogućnost da se pomirite sa Lavom, Vodolijom, Rakom ili sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom. Ako ste u vezi ili braku, moguć je prijatan zajednički izlazak.


bik

BIK (21.4.-21.5.).

4.2.2015.

Porodični život danas može biti u centru pažnje jer je pun Mesec u vašoj astrološkoj kući privatnosti. Pokazujete toplinu i ljubav sa mnogo iskrenosti. Nemojte se previše brinuti  zbog nečega što nije vredno vašeg nerviranja. Ako ste slobodni, moguć je susret sa Rakom, Lavom ili Škorpijom prema kojima niste ni malo ravnodušni.


[adsenseyu4]

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

4.2.2015.

Rođeni početkom znaka mogu planirati put i kako dan bude odmicao tako će i vama biti sve prijatnije u društvu neke osobe koja je izuzetno šarmantna, elokventna i spremna da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Verujete da možete da ubedite jednog Lava ili Vagu da treba da imaju poverenja u vas.


rak

RAK (21.6. – 22.7.)

4.2.2015.

Dobro se osećate u društvu nekog vatrenog znaka, moguće da se radi o Lavu ili Ovnu. Ako vam se udvara neko na poslu, naročito ako se radi o osobi koja često putuje, nećete imati mnogo razumevanja za nju. Dobijate priliku da se pomirite sa jednom Škorpijom ili Ribama.


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

4.2.2015.

Osećate se spremnim da uđete u prilično rizičnu vezu ili krijete svoja osećanja prema osobi koja nije slobodna.Ako ste u dugogodišnjoj srećnoj vezi, verovatno pokušavate da zajedno sa partnerom napravite plan u vezi sa zajedničkim poslom koji biste radili u kooperaciji sa strancima. Slobodni Lavovi se osećaju usamljeno.


Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

4.2.2015.

Ne bi trebalo da propustite priliku da se sretnete sa nekim ko je više puta davao na  znanje da mu je stalo do vas. Imate mogućnost da započnete vezu koja možda neće biti tako uspešna na startu koliko pruža mogućnost da na duže staze budete srećni uz tu osobu. Nemojte se nervirati ako budete čuli intrigu na svoj račun.


[adsenseyu1]

vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

4.2.2015.

Porodica se meša u vašu vezu i pokušava da vam nametne svoju volju po mnogim pitanjima. Ne ulazite u raspravu sa partnerom ako ne morate, naročito ne oko trivijalnim problema. Dobijate poziv da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom, moguće da se radi o Biku ili Lavu.


skorpija

4.2.2015.

Dobra pozicija Venere i Marsa čini vas spremnim da se angažujete oko nekog ko vam se izuzetno dopada, moguće da se radi o sportisti ili umetniku. Ako vam se dopada neko ko često putuje ili nije slobodan, pazite da veza ne dobije dimenzije koje vam nikako ne odgovaraju.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

4.2.2015.

Naglašeno astrološko polje inostranstva čini vas spremnim da se udubite u partnerove probleme. Moguće da ćete čuti nešto o njemu sa čime se nećete složiti, želećete da ga odbranite od onih koji ga kritikuju. Ako vam partner bude nešto zamerio, ne primajte to previše k srcu.


Jarac.

4.2.2015.

Moguća je ljubomorna scena, nešto nepredviđeno. Trudite se da nađete način kako da uverite osobu koja vam se dopada da treba da ima poverenja u vas. Moguć je nastavak veze sa nekim ko vam je posebno veoma drag, moguće da se radi o jednom Ovnu, Ribama ili nekom Raku.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

4.2.2015.

Verujete u mogućnost nalaženja pravog rešenja kada je u pitanju veza sa nekim koga dobro poznajete i s kim vam je oduvek bilo prijatno. Ako ste se u poslednje vreme udaljili jedno od drugog ili ako niste imali prilike da češće budete zajedno, verovatno ćete imati mogćnost da negde otputujete zajedno.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

4.2.2015.

Želite da vam partner u nečemu popusti.Ako se radi o nečem što nije tako bitno, pokušajte da pređete preko toga i nemojte se previše opterećivati onim što bi o vama mogao neko da priča. Ne ulazite u olako u vezu sa nekim za koga niste sigurni da li je slobodan.Moguć susret sa Rakom.

(Astrozenit)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni ljubavni horoskop za sredu, 4. februar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.