Džim Kurijer ZA NOVAKOV NEUSPEH KRIVI IMAZA: Veliki je problem kada vam je guru u timu

Novak

Foto: Screenshot

Kada je sa vama osoba koja sve bazira na ljubavi i miru, to nije nešto na šta možete da se oslonite kada ste saterani u ćošak

Porazom od Dominika Tima je Novak Đoković izgubio više od samog meča. Pao je najmanje na treću poziciju na rang-listi, ostao bez pariske krune i nastavio sa serijom slabijih rezultata.

[adsenseyu5]

Za sve to bivši američki teniser Džim Kurijer krivi jednog čoveka – Pepea Imaza. Španac, koji je poznatiji u svetu tenisa kao guru odnosno “lajf kouč” je bio u loži i u meču sa Austrijancem.

– Veliki je problem kada je jedan od ljudi u vašem stručnom bazira sve na ljubavi i miru i ta osoba je sa vama više od godinu dana. To nije nešto na šta možete da se oslonite kada ste saterani u ćošak – rekao je Kurijer koji radi za britansku Aj-Ti-Vi (ITV).

Prokometnarisao je sam meč, posebno završni set koji je Tim dobio sa 6:0, a Novak osvojio ukupno osam poena.

Nikola Jokić se ne priprema za novu NBA sezonu, priprema se da postane najjači čovek na svetu – VIDEO

– Novak se nije borio u većem delu meča, posebno u trećem setu. Možda zbog vetra, pošto mrzi da igra po vetru, ali se čini da je u poslednjem setu prihvatio rezultat pre nego što je bilo gotovo.

Veruje da stvari sa Agasijem mogu da daju bolje rezultate, ali da postoje pitanja na koja prvo treba dati odgovor.

– Andre zna kako da se nosi sa ovakvim stvarima i pitaće prave stvari da bi video kako novak može da krene napred. Ipak, postoji mnogo pitanja oko Đokovića još od Vimbldona prošle godine o dešavanjima kako na terenu, tkao i van njega – zaključio je Kurijer.

https://twitter.com/germanionqn/status/872418516426772483?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.novosti.rs%2Fvesti%2Fsport.296.html%3A669311-KURIJER-ZA-NEUSPEH-KRIVI-IMAZA-Veliki-je-problem-kada-vam-je-guru-u-timu

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Džim Kurijer ZA NOVAKOV NEUSPEH KRIVI IMAZA: Veliki je problem kada vam je guru u timu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.