Endru Basiago: Ja sam putnik kroz vreme, a do 2028. postaću predsednik SAD! – VIDEO

Kandidat

foto: Tviter

Odranije znam da, ne samo da ću se kandidovati, već da ću u jednom od predsedničkih izbora u razdoblju između 2016. do 2028. biti izabran za predsednika ili potpredsednika – govori Basiago.

Endru Basiago je čovek koji je ubeđen da će u narednih 12 godina postati predsednik SAD. On živi u Vašingtonu, ali ceo svoj život putuje kroz vreme. Sve je počelo kada je imao 8. godina, a 2004. godine je prvi put, u sklopu projekta Pegasus, pričao o efektima putovanja kroz vreme i teleportacije na decu.

On je kao dečak učestvovao u nekoliko eksperimenata u kojima je putovao kroz vreme, ali i u paralelne svemire. Kaže kako mu je misija tada bila da američkom predsedniku pribavi važne informacije o prošlosti i budućnosti.

S vremenom je, kaže, prikupio bogato iskustvo i znanje na ovom polju koje će iskoristiti u svojim političkim ambicijama. Iako su šanse da pobedi male, Basiago se u trku za predsednika SAD-a uključuje kao nezavisni kandidat i prilično je uveren u svoj uspeh. Njegova glavna poruka kampanje je “Vreme je za istinu”.

[adsenseyu1]

– Od ranije znam da, ne samo da ću se kandidovati, već da ću u jednom od predsedničkih izbora u razdoblju između 2016. do 2028. biti izabran za predsednika ili potpredsednika – govori Basiago.

Svojom najvećom prednošću smatra to što ima uvid u informacije iz prošlosti i budućnosti. Tvrdi kako se čak uspeo vratiti u 1863. godinu i uživo slušati slavni govor Abrahama Linkolna u Getisburgu. U budućnosti je, kaže, bio u 2054. godini.

Nakon svojih putovanja kroz vreme tvrdi da je razgovarao s predsednicima Bušom, Klintonom, ali i Obamom nekoliko decenija pre nego je izabran za šefa države. Sve ih je, kaže, izveštavao o budućim događajima u njihovim mandatima.

[adsenseyu1]

Prednost bez premca u međunarodnim odnosima, kaže Basiago, doneće mu to što je 1981. bio na – Marsu.

Sada vodi projekt Pegasus, a cilj mu je američku vladu prisiliti da objavi sve otkrivene napretke u tehnologiji teleportacije. Uveren je da bi ta mogućnost donela veliku korist celom čovečanstvu jer bi se teleportacijom unutar planete, ali i izvan nje, sačuvala životna sredina.

Aktelnog predsednika smatra lažovom jer je, tvrdi Basiago, Obama kao tinejdžer učestvovao u misiji na Mars 1980-ih godina, ali o tome američkoj javnosti ništa nije rekao.

Pogledajte video:

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Endru Basiago: Ja sam putnik kroz vreme, a do 2028. postaću predsednik SAD! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.