FENG ŠUI PRAVILA: Otarasite se NEGATIVNE ENERGIJE u vašem domu

Dom

foto-ilustracija: pixabay.com

Prema drevnoj kineskoj veštini postoje nekoliko sitnica u vašem domu koje privlače negativnu i lošu energiju, a blokiraju pozitivnu.

Proverite da li imate nešto od sledeća tri predmeta i odmah se oslobodite istih:

Osušeno cveće

Biljke su simbol rasta i napretka, ali osušeno cveće privlači upravo suprotnu energiju.

Prema principima feng-šuija potrebno je da odmah izbacite osušeno cveće budući da ono predstavlja stagnaciju i ne dozvoljava vam da napredujete u bilo kom pravcu. Osvežite prostor novim svežim buketom u vazi ili zasadite novu biljku u saksiju.

Slomljeni i nefunkcionalni predmeti

Koliko god da ste sentimentalno vezani za neki predmet koji je polomljen ili nefunkcionalan, bolje je da ga se oslobodite.

Kao što kažu feng šui principi, ovakvi predmeti negativno utiču na vaše raspoloženje. Mnogo je bolje da imate prazan prostor umesto sobe koja je prepuna slomljenih, lepljenih ili predmeta koji ničemu ne koriste.

U Americi počela prodaja majica sa Grenlandom kao delom američke teritorije – FOTO

Neželjeni pokloni

Gotovo je svako od nas dobio nekada poklon koji nije želeo, bez obzira da li se radi o samom predmetu ili o osobi koja ga je poklonila.

Iako je važno da cenite gest poklanjanja, ovakav predmet može negativno da utiče na vaš mir ili sreću. Ali, umesto da ga bacite, poklonite ga nekome ili ga donirajte u humanitarne svrhe.

      

(Skandalozno.rs/izvor: crnobelo)

Budite prvi sa komentarom na članku "FENG ŠUI PRAVILA: Otarasite se NEGATIVNE ENERGIJE u vašem domu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.