GADNA NARAV NEŽNOG DŽINA: Žena mu dirala surlu, pogledajte kako joj je uzvratio (VIDEO)

žena

Foto: Pixabay.com

Slonovi su mnogima omiljene životinje, na neki način izgledaju trapavo, sa velikim ušima i smešnom surlom, ali umeju i te kako da budu mušičavi i poznati su po svojoj veoma nezgodnoj naravi, a to dokazuje i ovaj snimak.

Tokom posete turista utočištu za slonove na Tajlandu, jedna žena je prišla slonu želeći da ga mu opere surlu sunđerom i slika se sa njim.

[adsenseyu5]

Međutim, nije očekivala da će je ljutiti slon katapultirati u vazduh.


Kako piše Russia today, nije pametno približavati se ovim džinovima ukoliko pokušavaju da se rashlade u vodi, a to će ova turistkinja sigurno za ubuduće da zapamti.

Ona kaže da su joj slonovi omiljene životinje i da gotovo sve stvari u kući imaju simbol ovih sisara sa dugačkom surlom.

[adsenseyu1]

– Obožavam slonove i imama gomile figurica, kutija i drugih predmeta sa njihovim slikama ili u obliku slonova. Poseta ovom utočištu je trebalo da bude vrhunac mog putovanja. Htela sam da uradim i tetovažu slona nakon putovanja, međutim, posle ovog iskustva, više ih se plašim nego što ih volim – navela je nepozanata turistkinja.

Na sreću, žena je nakon napada ostala nepovređena.
(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "GADNA NARAV NEŽNOG DŽINA: Žena mu dirala surlu, pogledajte kako joj je uzvratio (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.