HOROSKOP I ZDRAVLJE: Ovo su zdravstveni problemi svakog znaka Zodijaka

znak

Kao što znate, svaki horoskopski znak ima svoje vladare koji mu, pored ostalog, donose i određene zdravstvene probleme.

OVAN

Ovan je sklon promišljanju i preteranom analiziranju pa ga zato najviše muče bolesti vezane za glavu. Najčešće ima problema s glavoboljom, muči ga škrgutanje zubima, a često mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.

BIK

Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitna žlezda i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uva.

BLIZANCI

Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše sistem za disanje i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju khronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Treba da izbegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama.

Emotivni Rak je jako osjetljiv na svoje i tuđe probleme pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Njegova tuga i ljutnja povezuju se s neurednom probavom i pojačanim želučanim refluksom.

LAV

Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u leđima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka treba da paze na holesterol.

DEVICA

Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za Devicu česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor.

[adsenseyu1]

VAGA

Pripadnici ovog znaka su skloni neumerenosti u jelu i piću pa ih muči prečesto mokrenje, bubrežni kamenčići i nepravilan rad bubrega koji može da izazove anemiju.

ŠKOROPIJA

Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njeno zdravlje, posebno na libido, rad bešike i bubrega.

STRELAC

Strelcu su jetra i kičma slaba tačka.

JARAC

Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u koljenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

VODOLIJA

Užurbana Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

RIBE

Kod osećajnih Riba emocije imaju glavnu reč što dosta utiče na njihov imunitet. Što se lošije osećaju, to im imunitet više pati, pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči.

(žena)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "HOROSKOP I ZDRAVLJE: Ovo su zdravstveni problemi svakog znaka Zodijaka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.