HOROSKOP KOJI NAJAVLJUJE NEOČEKIVANU SREĆU: Ove 3 divne stvari doneće vam retrogradni Jupiter

astro

Foto:pixabay

Najsrećnija planeta uz najsrećniju od svih fiksnih zvezda! Astro aspekti obećavaju tri prelepe stvari…

Retrogradni Jupiter od 6. februara do 9. juna 2017. godine obećava ubrzan razvoj i sreću upravo u onoj sferi života koja vam je sada najvažnija, piše Lovesensa.

Očekujte neočekivano, odnosno, očekujte da će vas sreća iznenaditi upravo onda kad vam je potrebna, bilo da je to na polju posla, putovanja, obrazovanja ili novih poznanstava. Kakve god da su vaše najlepše nade za budućnost, upravo je vreme retrogradnog Jupitera šansa da napravite krupan skok ka toj budućnosti.

[adsenseyu5]

Međutim, ako su vaši ciljevi nerealistični ili zasnovani na prevelikim, pohlepnim željama pa čak i sitnim prevarama, nemojte se iznenaditi ako vam Jupiter u direktnom hodu od juna do septembra 2017. godine donese gubitke i razočarenje. Čak i ako ste na pravom putu u svom razvoju, dobićete jasan podsetnik da je važno biti srećan i zadovoljan onim što imate.

Upravo retrogradni Jupiter ove godine od vas traži introspekciju i svest o tome koliko je i duhovni razvoj važan za ostvarenje snova i nada.

Jupiter u opoziciji s Uranom u velikoj meri pojačava težnje za slobodom

Astro aspekti obećavaju tri prelepe stvari. Prvo, uz pozitivnu konfiguraciju pravouglog trougla koji formiraju Jupiter, Saturn i Uran, kao i fiksnu zvezdu Spicu u Vagi, dobićete najbolju moguću šansu za uspeh. Zamislite! Najsrećnija planeta uz najsrećniju od svih fiksnih zvezda!

[adsenseyu1]

Drugo, Spica u konjukciji s Jupiterom posebno će pomoći onima koji su na putu duhovnog razvoja i psihičkog osvešćenja. Ona nudi zaštitu, napredak i mogućnost da se obogate čak i oni najsiromašniji.

Međutim, Jupiter u opoziciji s Uranom u velikoj meri pojačava težnje za slobodom i avanturama. Nemojte da vas čudi pobunjenički duh koji ćete osetiti u sebi. Možda će iznenadni događaj prekinuti gomilanje tenzije i doneti vam ogromnu promenu? Prijatne avanture moguće su na putovanjima ili u novom poznanstvu.

I treće, nekoliko aspekata ublažava ovaj eruptivni uticaj Jupitera u opoziciji s Uranom. Trigon sa Saturnom doprineće da se promene odvijaju lakše, a ako se odnose na duhovni razvoj onda će biti i trajnije.

[adsenseyu1]

Sekstil Jupitera i Saturna ukazuje na potrebu za strpljenjem, izdržljivošću a pogotovo za snažnom radnom etikom.

Jupiter izlazi iz retrogradne zone 9. septembra 2017. godine kada će biti pravo vreme da uložite novi napor u oblastima koje su bile u fokusu. Moguće je da će ovaj period biti još izazovniji od retrogradne faze. Ne dozvolite da vas eventualna razočarenja ogorče i učine zavidnim.

(Skandalozno.rs, Izvor: Lovesensa)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "HOROSKOP KOJI NAJAVLJUJE NEOČEKIVANU SREĆU: Ove 3 divne stvari doneće vam retrogradni Jupiter"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.