Ispovest sveštenika: Nakon srčanog udara bio sam mrtav 48 minuta, i video sam Boga kakvog nisam očekivao!

statua

Bog je uvek prikazivan kao muškarac sa dugom kosom i belom bradom. Ipak, izgleda da on uopšte ne izgleda tako.

Jedan katolički sveštenik iz Amerike tvrdi da je Bog zapravo žena, nakon što je zvanično bio mrtav 48 minuta posle srčanog udara.

Otac Džon Majkl O’Nil (71) na kratko je otišao na nebo i upoznao je „toplu i utešnu“ ženu, dok su se doktori borili za njegov život u bolnici u Masačusetsu.

Iako su doktori mislili da će Džon pretrpeti oštećenje mozga, on se probudio 48 sati kasnije i oporavio se od srčanog udara, prenosi Metro.

Sveštenik je zatim izjavio kako je bio obuzet osećanjem bezuslovne ljubavi kada je upoznao Boga, koju je opisao kao majčinsku figuru, obasjanu svetlošću.

– Imala je nežan i umirujući glas. Činjenica da Bog nije Sveti Otac već Sveta Majka me ne uznemirava i ona je sve ono čemu sam se nadao – rekao je sveštenik.

On je dodao kako želi da nastavi propovedanje i da podeli svoja nova saznanja.

– Bog je veliki i svemoguć, uprkos tome što je žena – rekao je sveštenik.

(skandalozno.rs, dnevno.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

3 komentara na "Ispovest sveštenika: Nakon srčanog udara bio sam mrtav 48 minuta, i video sam Boga kakvog nisam očekivao!"

  1. ja sam to znao i pre nego sto je ovaj pop ”umro”. Instiktivno sam se uvek molio SAMO I ISKLJUCIVO MAJCI BOGINJI. Jer samo zena moze da” izrodi “ovakvu lepotu na zemlji(prirodu )

  2. Bog može da se prikaže u bilo kojoj formi zato što je Bog, Bog nema spola.

  3. Nije pretrpeo stecenje mozga ama bas suprotno ne samo ostecenje mozga vec i vida cim tvrdi da je bog zena kada se zna da bog nema spol.Gde je to on zavirio pa je utvrdio da je zena.Cudno se danas desava i pricinjava bas svestenicima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.