ISTINA O ŽIVOTU SLAVNE GLUMICE nakon razvoda od Eštona Kučera

Advertisement

glumica

Foto: printscreen/instagram

Nakon rastanka Demi Mur i Eštona Kučera znali smo da je glumici teško, te da pokušava da se pomiri sa novonastalom situacijom na najbolji mogući način. Međutim, dok on uživa u porodičnom životu sa Milom Kunis, detalji rastanka sa bivšom dragom isplivali su na površinu, i uopšte nisu tako bajni kao što se mislilo…

Naime, nakon što su se Demi i Ešton rastali, glumica je bila u tako lošem stanju da je usledio i nervni slom. Demi je jedne večeri čak i uzela prekomernu dozu lekova posle čega je kolabirala, a usplahiren glas je tada pozvao 911 u pomoć. Taj snimak je procureo u javnost.

[adsenseyu5]

Isti glas je rekao i da je glumica “pušila nešto” slično tamjanu. Inicijalni izveštaji su otkrili da je Demi duže vreme koristila “whip-its” (male boce kompresovanog azotsuboksida koje se koriste za kuvanje i pečenje, a kada se udahne momentalno diže) i “spajs” (sintetička marihuana).

Gradski tužilac u Los Anđelesu je tada primenio sve moguće trikove da se “whip-its” izbriše iz spornog snimka. U vreme kada je Demi doživela napad, Ešton je bio u Brazilu. Pošto je čuo šta se desilo napustio je gig Bruna Marsa i doleteo u Los Anđeles.

Demi je ubrzo iz bolnice puštena kući. Krije se od novinara i ne pojavljuje se u javnosti. U oporavku joj pomaže prvi suprug Brus Vilis. Mesec dana posle napada, Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, zbog problema s drogom i poremećajem u ishrani. Tu je bila u potpunoj izolaciji mesec dana.

Inače, sin Klinta Istvuda je prošle godine otkrio da je Ešton varao Demi Mur sa njegovom tadašnjom devojkom Sarom Lil.

[adsenseyu1]

Naravno, Kučer je posle tog javnog otkrića pobesneo i optužio je Istvuda da je to uradio samo da bi obezbedio dodatni publicitet pre premijere svog filma “The Longest Ride”

(Skandalozno.rs/Story/Izvor:noizz.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ISTINA O ŽIVOTU SLAVNE GLUMICE nakon razvoda od Eštona Kučera"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.