JEZIVO ISKUSTVO VOZAČA: Redovno voze stoperku koja je ODAVNO POGINULA!

uspešna

Foto: pixabay

Jeziva priča iz srca Srbije već decenijama muči vozače.

Širom sveta brojni ljudi svedoci su sličnih dešavanja – vide osobe koje su odavno na tom mestu poginule, možda čak i progovore sa njima. Neki to pripišu umoru, neki se trude da zaborave, a neki istražuju da li je zaista moguće da su ugledali duha.

[adsenseyu5]

Međutim, retko kad se desi da je u središtu takve jedne priče – Srbija. I to samo srce Srbije, nekadašnja prestonica, Smederevo.
U ispovesti koja kruži na Internetu jedan muškarac napisao je šta mu se dogodilo još tri decenije.

Bile su to osamdesete… Išao sam od Beograda ka Smederevu i ustopirala me je jedna plavuša. Preslatka, šarmantna. Pozvala me je da svratim na ručak kad se budem vraćao. Tri dana kasnije došao sam do njene kuće u blizini Smedereva, ali vrata mi je otvorila neka baka.

[adsenseyu1]

Kada sam je pitao da li tu živi misteriozna plavuša, ona mi je pokazala njenu fotografiju i rekla da je njena unuka poginula na tom mestu pre 6-7 godina u saobraćajnoj nesreći i da nisam ni prvi ni poslednji koji je traži – reči su ovog čoveka.
Da li je reč o urbanoj legendi ili o istinitim događajima koji more mnoge – razmislite sami…”ni prvi ni poslednji koji je traži”.

(Skandalozno.rs, Izvor: Dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "JEZIVO ISKUSTVO VOZAČA: Redovno voze stoperku koja je ODAVNO POGINULA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.