LAPSUS O KOME SVI BRUJE: Pogledajte kako se Nada Macura jutros IZBLAMIRALA uživo… (VIDEO)

DJ

foto: Tanjug, arhiva

BEOGRAD – Portparol Hitne pomoći Nada Macura novim lapsusom ovoga jutra nasmejala je sve pored malih ekrana, a čini se da je i sama bila zatečena.

Macura je, naime, u direktnom uključenju u jutarnji program javnog servisa, dok je govorila o protekloj noći u Beogradu, nehotice ulicu Gospodara Vučića prekrstila u ulicu Gospodara Aleksandra Vučića.

  [adsenseyu5]

“Tokom noći dogodile su se dve saobraćajke, jedna oko 23 časa – sudar tramvaja i automobila u ulici Gospodar Vučića… Aleksandra Vučića… Gospodara”, rekla je Macura sa kraćim pauzama, kada je i sama postala svesna svog lapsusa.

Ali kako nazad nije bilo, ona je kao i svaki profesionalac nastavila dalje sa izveštajem Hitne pomoći.

Podsetimo, ulica Gospodara Vučića naziv nosi po Tomi Vučiću Perišiću, svakako najmoćnijem čoveku u Srbiji posle vladara koji su se smenjivali tokom prve polovine 19. veka.

  [adsenseyu1]

Posle 1804. godine prošao je vojnu obuku i postao član Karađorđeve garde, a nakon sloma Prvoga srpskog ustanka ostao je u Srbiji, pa je 1814. stupio u službu Miloša Obrenovića.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "LAPSUS O KOME SVI BRUJE: Pogledajte kako se Nada Macura jutros IZBLAMIRALA uživo… (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.