LJUBAV BEZ GRANICA: Ćerka provodila sate na hemoterapiji sa majkom, Isidora joj uzvratila PORUKOM koja je UZDRMALA JAVNOST

spisateljica

Foto: Printscreen/instagram

Nebojša Pajkić, Lav Grigorije i Vila Evanđelina su spisateljici bili najveća podrška u teškim trenucima, a njene reči koje su osvanule na društvenim mrežama rastopile su i najtvrđa srca.

Poznata spisateljica Isidora Bjelica se već izvesno vreme bori sa kancerom, a najveća podrška u ovim trenucima su joj suprug i deca.

[adsenseyu5]

Njena ćerka Vila Evanđelina danas puni 15 godina, a Isidora joj je uputila emotivnu čestitku:

– Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima.

(Skandalozno.rs /Izvor:Story.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "LJUBAV BEZ GRANICA: Ćerka provodila sate na hemoterapiji sa majkom, Isidora joj uzvratila PORUKOM koja je UZDRMALA JAVNOST"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.