Ljubavni horoskop za 27. 12. 2014.

znak

Evo šta su vam zvezde pripremile

 • OVAN Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  OVAN slikaPreplavljeni ste razlicitim emocijama, sve sto ima »ljubavni predznak« privlaci Vasu paznju i veliko interesovanje. Predosecate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pazljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni dogadjaji koje naslucujete, imaju neku neobicnu draz i ispunjavaju Vas pozitivnim raspolozenjem. Emotivni sklad predstavlja najlepsi odraz intimne srece koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostizne, tek kada svoje misli i osecanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne maste i zavodnickih sposobnosti, delujete veoma privlacno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu srecu.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom.

  Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 29. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Skorpionom.


 • BIK Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  BIK slikaPotrebno je da uskladite svoja raznovrsna interesovanja, suvise se rasplinjavate i gubite »vaznu nit« u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zblizavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebiti svoje skrivene adute. Zarad zajednicke srece, ucinite sve sto je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uzivajte u situacijama koje Vas emotivno zblizavaju. Negde postoji »zlatna granica«, izmedju ljubavnih zelja i realnih mogucnosti. Vas duh i zelja da sacuvate dobar ljubavni odnos moze imati presudan znacaj. Vazno je da dovoljno verujete u zajednicke planove. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraca.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28, 29. i 30. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Skorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem.

  Budite oprezniji: 17, 18, 23, 25. i 31. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.


 • BLIZANCI Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  BLIZANCI slikaPrizeljkujete vecu emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere. Emotivni profil odredjuje Vase zelje i mogucnosti. Nalazite se u fazi promenljivih raspolozenja i emotivnih nemira. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje pocetni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost moze da Vas navede na pogresan emotivni izbor. Osecate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogucim komplikacijama i izneverenim ocekivanjima. Potrebna Vam je emotivna i mentalna bliskost sa osobom slicnih afiniteta. Nemojte zaboraviti na »granicu dobrog ukusa«, vazan je srecan ishod a sve drugo lako se zaboravlja.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 29. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom.

  Budite oprezniji: 20, 21, 22, 28. i 30. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Skorpionom, Bikom i Jarcem.


 • RAK Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  RAK slikaLjubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Uvek postoji suptilniji nacin na koji mozete da ostvarite svoje emotivne namere, budite dovoljno inspirativni i nezni. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u Vama pokrece lepe misli i »cudesnu energiju«. Sreca je moguca i dostizna, samo uz neciju naklonost i ljubavni sklad. Ukoliko se Vasa osecanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ucinite sve sto je potrebno, da ulepsate svoj intimni zivot. Neophodna Vam je diskrecija, ali upotrebite svoje zavodnicke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju mastovitost, romanticnost i neznost u najrazlicitijim situacijama.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Skorpionom, Ovnom i Strelcem.

  Budite oprezniji: 17, 19, 21, 23. i 29. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.


 • LAV Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  LAV slikaProfiltrirajte svoja osecanja, pre nego sto donesete novu odluku. Preplavljeni ste razlicitim emocijama, ali pazljivo odmeravate dobru priliku ili osecanja koja zelite da izrazite u drustvu bliske osobe. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osecate u Vama budi zelju za strasnim susretima. Zracite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas zanimljiva poznanstva. U skladu sa svojim zanosnim manirima osvajate pozitivne simpatije, ali neprekidno tezite ka novim izazovima. Do ljubavne romanse se stize kroz razlicite faze emotivnog zblizavanja. Mnoge stvari postaju dostizne, tek kada svoje misli i osecanja podelite sa bliskom osobom.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27, 28, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Skorpionom.

  Budite oprezniji: 22, 23, 25. i 29. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.


 • DEVICA Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  DEVICA slikaSkloni ste cestim promenama u raspolozenju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuvelicavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponasanje. Zarad zajednicke srece, ucinite sve sto je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romanticnost i neznost. Emotivna slabost ili zanos koji osecate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Ucinite neki poseban gest paznje u prilog zajednickoj sreci. Ako ste mladi ili slobodni, ocekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko ce Vas sarmirati. Vasa dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 28. i 29. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Skorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem.

  Budite oprezniji: 19, 22, 27, 30. i 31. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.


 • VAGA Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  VAGA slikaKada dogadjaji ne idu u zeljenom pravcu skloni ste cestim promenama raspolozenja. Verujete u svoje zavodnicke sposobnosti, ali ne zelite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je necije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za sire kreativno izrazavanje. Zaokupljeni ste razlicitim idejama i emotivni nemiri odaju da se nesto cudno desava u Vasem zivotu. Emotivne dileme je moguce razresiti, ali potrebno je odredjeno vreme. Potrebna Vam je veca emotivna i mentalna bliskost sa osobom slicnih afiniteta. Prijace Vam akitivna uloga u drustvenom zivotu i jedno neobicno poznanstvo. Vasa intimna sreca proizilazi iz hamonicnog odnosa.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom.

  Budite oprezniji: 16, 21, 24, 28. i 30. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Skorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.


 • ŠKORPIJA Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  ŠKORPIJA slikaDelujete zadovoljno pred svojom okolinom, ali u momentima i vrlo zagonetno. Ne pricate glasno o svojim ljubavnim namerama ili o planovima koje imate. Pokusavate da predvidite neciju reakciju, ali spontanost u izrazavanju osecanja deluje pozitivno na Vas odnos sa bliskom osobom. Ucinite sve sto je moguce u skladu sa zajednickim potrebama, da ulepsate svoj intimni zivot i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlacno u razlicitim prilikama. Osecanja Vas navode na lepe misli i na dobar izbor. Ponekad »male varnice« imaju snazan i pozitivan uticaj, ako Vasa osecanja i potrebe nailaze na dobar prijem kod bliske osobe. Vas odnos podseca na »ljubavnu igru«, koja deluje vrlo inspirativno i zabavno. Voljena osoba moze da ispuni Vasa ocekivanja, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu srecu.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Skorpionom, Jarcem, Bikom i Vagom.

  Budite oprezniji: 17, 18, 24. i 27. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.


 • STRELAC Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  STRELAC slikaEmotivna inspiracija u Vama pobudjuje neobicne ideje, zracite pozitivnom energijom i umete da osvojite neciju paznju. Vas izraz lica dovoljno govori o onome sto osecate, novi priliv pozitivne energije se reflektuje na Vas izgled i stil ponasanja. U kombinaciji naglasene maste i zavodnickih sposobnosti, delujete veoma privlacno na svoju okolinu. Necije prisustvo i nezni »dodir ljubavi«, deluje vrlo inspirativno i navodi Vas na plemenito ponasanje.Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas zanimljivi susreti i neobicno poznanstvo. Do ljubavne romanse se stize kroz razlicite faze emotivnog zblizavanja. Ljubavne igre u Vama pokrecu razne cari i plimu »vrelih strasti«.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom.

  Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 30. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Skorpionom i Jarcem.


 • JARAC Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  JARAC slikaOsecate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u drustvu voljene osobe. Prija Vam necije ponasanje i spremnost da Vam ugodi na razlicite nacine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite paznju na necije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednicki dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suocavanje sa istinom predstavlja rasterecenje i najavljuje dobar pocetak. Ako ste mladi ili slobodni, ocekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko ce Vas sarmirati svojom pojavom i stilom ponasanja. Nema razloga da se ponasate suvise strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osecanja ili namere. Ucinite neki poseban gest paznje u prilog zajednickoj sreci.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Skorpionom.

  Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 29. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.


 • VODOLIJA Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  VODOLIJA slikaPotrebno Vam je necije prisustvo i emotivna naklonost, kao dobar podsticaj za kreativno izrazavanje. Partner ponekad ima neobicne ideje i svojim ponasanjem u Vama podstice osecaj nesigurnosti. Potrebno Vam je necije prisustvo, ali i odredjeni stepen emotivne slobode. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono sto vodi ka zajednickoj sreci. Vas emotivni profil odredjuje Vase zelje ili mogucnosti. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji ce ulepsati Vas svet intime. Ne mozete da ostanete ravnodusni na neciju pojavu i na »ljubavni uticaj«, predosecate »vrhunac« zajednicke srece.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom.

  Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24. i 26. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Skorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.


 • RIBE Ljubavni Horoskop za 27. Decembar 2014.

  RIBE slikaZracite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Upotrebite svoje zavodnicke manire, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romanticnost i neznost u drustvu voljene osobe. Ipak, svoje intimno raspolozenje zadrzite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrecija, narocito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom drustvu. U skladu sa svojim karakterom, nemojte pricati vise nego sto je potrebno. Voljena osoba moze da ispuni Vasa ocekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmonicnu vezu. Vase unutrasnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajednicke srece. Nema razloga za osecaj nesigurnosti, ako se oslonite na snagu svojih osecanja.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 29, 30. i 31. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Skorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem.

  Budite oprezniji: 17, 18, 19, 23, 25. i 27. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

[adsenseyu1]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za 27. 12. 2014."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.