Ljubavni horoskop za četvrtak, 11. decembar

znak

Pogledajte šta zvezde imaju da vam kažu za današnji dan

 

 • OVAN Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  OVAN slikaDelujete vrlo privlacno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi dogadjaji unose lagani nemir u Vas porodicni ili ljubavni zivot. Pod uticajem snaznih emocija cesto menjate svoje raspolozenje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajednicke srece. Vazno je da usrecite svog partnera ili da osecate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraca. Imate utisak da lako osvajate razlicite osobe koje pobudjuju Vasu emotivnu paznju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uzivajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadasnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajednickom ili ljubavnom zivotu.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama.

  Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom i Jarcem.


 • BIK Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  BIK slikaOsecate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni dogadjaji unose lagani nemir u Vase raspolozenje. Neko u Vama pobudjuje »carobne misli« ili plimu toplih osecanja. Uporno pokusavate da ostvarite ravnotezu izmedju svojih misli i osecanja, ali to je nemoguce bez necijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreci, ali samo u zajednickom preplitanju misli i osecanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajednicke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogresnu ulogu«, zavaravajuci se da je moguce zastititi se od emotivnog razocarenja. Pokazite svom partneru, da uvek postoji neki lepsi ili srecniji put do zajednicke srece. Na srecu Vasi »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Devicom, Vagom, Rakom, Strelcem i Ribama.

  Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Skorpionom, Vodolijom, Jarcem i Lavom.


 • BLIZANCI Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  BLIZANCI slikaImate utisak da se u svom ljubavnom zivotu suocavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da ocekuje zajednicki dogovor. Pokusavate da resite svoje unutrasnje dileme i sumnje, stoga osecate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Cini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vase potrebe, tako da cesti konflikti uticu na Vase promenljivo raspolozenje. Skloni ste cescim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokusavate da nadomestite nekim spoljasnjim zabavama. Vazno je da se ne zalecete u svojim procenama ili da proveravate necije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iscekivanju na rasplet, moguca je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem meseca ocekuju Vas pozitivne promene, partner ce se prikloniti Vasim zeljama. Moguce je i da cete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja ce ispuniti Vase osnovne kriterijume i ocekivanja.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

  Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom.


 • RAK Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  RAK slikaU povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan drustveni zivot, cesto se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobicne ljubavne kontakte. Ipak, Vase emotivno interesovanje za odredjenu osobu nije trajnog karaktera. Ne zelite emotivno vezivanje i smisljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje cudljivo raspolozenje i ponasanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na razlicite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proistice iz ljubavne veze predstavlja Vasu intimnu srecu i pozitivno utice na Vasu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Skorpionom i Strelcem.

  Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom, Ribama, Ovnom i Blizancima.


 • LAV Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  LAV slikaNalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajednickog zivota ili svoje ljubavne zelje. Osecate potrebu da uvelicate neke dogadjaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na srecu, Vas ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da cujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponasanju, godi Vam necija emotivna naklonost i paznja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmonican odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prizeljkujete novu ljubavnu romansu. Uzivajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izrazavanju svojih osecanja. Ljubavna sreca je dostizna, samo kada se nalazite u drustvu osobe koja odgovara Vasem ukusu i afinitetima.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

  Budite opreznijii: 4, 6, 8, 13. i 14. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.


 • DEVICA Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  DEVICA slikaSve cesce u ljubavnom zivotu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u drustvu voljene osobe. Zelite da iskristalisete svoja osecanja i da odredite svoja emotivna ocekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom mozete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci paznje ili neznosti koje pokazuje Vas ljubavni partner, unose osecanje bliskosti u Vas zajednicki zivot. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. decembra, ocekuju Vas novi emotivni kontakti i neobicna ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad cudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osecanja ona gubi svoju vrednost i znacenje.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama.

  Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Skorpionom i Jarcem.


 • VAGA Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  VAGA slikaU pozitivnom duhu stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju zelite da saopstite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotezu izmedju glasa razuma i svojih osecanja. Partner izrazava svoje negodovanje i pokusava da Vas uveri u drugaciji nacin razmisljanja. Razgovor ili podrska bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vase raspolozenje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguce razresiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro resenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene zelje koje imate. Na srecu, ocekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajednicko zadovoljstvo.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

  Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.


 • ŠKORPIJA Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  ŠKORPIJA slikaSve cesce osecate romanticnu notu u svom raspolozenju i imate pojacanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uzivajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve sto je lepo moze biti inspirativno i carobno ukoliko to zaista zelite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u drustvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobicne ljubavne avanture u kojima cete potpuno uzivati. Vazno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stizu sa razlicitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijace Vam novi dogadjaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je carobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i znacenje.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Skorpionom, Jarcem, Vodolijom i Ribama.

  Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.


 • STRELAC Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  STRELAC slikaZaista ponekad u ljubavi deluje kao da je sve moguce ili dostupno, narocito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namere. Imate utisak da na Vasu psiholosku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju neke dobro isplanirane ili »unapred izrezirane situacije«. Medjutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju cete uciniti ono sto osecate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni zivot. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavodjenja i osvajanja, ali sacuvajte i dobru meru ukusa uz svoje tipicne manire. Potrudite se da ispostujte necije emotivne potrebe ili osecanja.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom, Vagom, Jarcem i Ribama.

  Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.


 • JARAC Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  JARAC slikaPovremeno prolazite kroz razlicite faze raspolozenja, ali jasno izrazavate potrebu za vecim osecanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osecate emotivnu nesigurnost, mada Vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno resenje. Medjutim, Vama nedostaje dobra volja i odlucnost. Odbijate da neko na Vas vrsi psiholoski pritisak i iritira Vas partnerovo ponasanje. Imate utisak da voljena osoba vesto koristi »zaobilazan nacin« da ostvari svoje namere, sto dodatno podstice Vase nezadovoljstvo. Dobra volja, neznost ili paznja, predstavljaju najbolji odgovor na zajednicke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite necije udvaranje i drustvo. Ljubavna romansu treba pazljivo negovati, bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i znazenje. Krajem meseca, ocekuju Vas sjajni dogadjaji, intimna sreca i »ljubavni procvat«.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Skorpionom, Vodolijom i Ribama.

  Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.


 • VODOLIJA Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  VODOLIJA slikaU ljubavnom zivotu trenutno prolazite kroz razlicite faze emotivnog raspolozenja i »strasnih izazova«. Povremeno imate utisak kao da Vam je sve dozvoljeno ili skoro moguce. Prija Vam emotivna nota ili sentimentalnost koju Vas partner unosi u zajednicki zivot. Prizeljkujete razlicita uzbudjenja, a novi dogadjaji u ljubavnom zivotu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vesto koristite svoje zavodnicke manire, lako se prepustate inspiraciji, strastima i osecanju koje u Vama pobodjuje bliska osoba. Zelite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoracite dosadasnja ogranicenja u zajednickom odnosu. Ukoliko ste zapoceli neku »tajnu« ljubavnu vezu, moguce su iznenadne promene. Ucinite sve sto je potrebno da sacuvate svoju ljubavnu srecu, kao i osobu do koje Vam je zaista stalo.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima.

  Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom, Ovnom i Skorpionom.


 • RIBE Ljubavni Horoskop za 11. Decembar 2014.

  RIBE slikaCesto zracite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguce ili lako ostvariti. Ali, u Vasem ljubavnom zivotu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglasene strasti i burni izlivi emocija u duzim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vas odnos sa partnerom. Vazno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednicka zadovoljstva. Ne budite suvise »provokativni«, jer Vas partner sigurno zasluzuje dodatnu paznju i naklonost. U periodu od 08. decembra, ocekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepsi izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu srecu« ili uticaj.

  SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. decembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Skorpionom, Jarcem i Vodolijom.

  Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. decembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

(horoskop-dnevni)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za četvrtak, 11. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.