Ljubavni horoskop za četvrtak, 4. decembar

znak

Evo šta vam zvezde predviđaju na polju ljubavi…

OVAN (21.3.- 20.4.)

4.12.2014.

Tranzit Marsa preko znaka Jarca čini vas nedovoljno tolerantnim prema partneru koji je izrazito ambiciozan.Njemu nije baš sasvim jasno šta od njega očekujete ili se pretvara da ne razume vaše poruke da ne bi morao da se više angažuje oko vas. Trudite se da nađete način kako da izađete na kraj sa njegovom ljubomorom.


BIK (21.4.-21.5.)

4.12.2014.

Ako planirate da pozovete na sastanak neki vatreni znak, biće vam potrebno mnogo nerava zato možda bolje da odustanete, bar danas. Tranzit Meseca preko znaka vašeg znaka  donosi vam mogućnost romantičnog susreta sa nekim ko je sličnog senzibiliteta vašem. Ako vam se dopada jedan Strelac, možete ga lako osvojiti ako budete direktni.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

4.12.2014

Trudite se da nađete način kako da ubedite partnera da bi trebalo da ima više poverenja u vas čak i ako ste ga kad tad izneverili. Nemojte se previše opterećivati ljubomorom, naročito ako ste dama Blizanci.Imate mogućnost da da uverite jednu Vagu ili Bika u svoja osećanja i ona će vam pokloniti više pažnje.RAK (21.6. – 22.7.)

4.12.2014

Emotivna veza sa nekim ko je veoma ozbiljan, talentovan ili umetnički nadaren, za vas je veliki izazov. Pokušaćete da se priviknete na nove okolnosti u vezi, naročito ako je partner često odsutan iz vašeg grada ili vi zbog posla nemate za njega mnogo vremena. Moguća romansa sa Škorpijom, Ovnom ili Jarcem.


LAV (23.7.-22.8.).

4.12.2014.

Tranzit Meseca preko znaka Bika donosi vam mnogo toga neočekivanog i bićete u prilici da se posle izvesnog vremena ponovo sretnete sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Moguć je susret na nekom romantičnom mestu kada se tome ne budete uopšte nadali. Dobijate poziv da odete na zajednički put a Rakom ili Škorpijom.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

4.12.2014.

Svi predstavnici ovog znaka koji su skloni tajnim vezama mogu očekivati veoma velika uzbzđenja, bilo da se radi o nekom novom poznanstvu ili o vezi koja je veću toku. Nemojte žuriti sa svojim zaključcima kada je u pitanju neko ko vam se izuzetno dopada a ko nije slobodan ili nemate dovoljno informacija o toj osobi.VAGA (23.9. – 22.10.)

4.12.2014

Vaša očekivanja od  ili neke Device mogu biti prenaglašena. Pitanje da li će partner biti spreman da vam izađe u susret, jer on, kao i vi, ima mnogo svojih briga i obaveza ili strepi da bi situacija na poslu mogla da krene nizbrdo zbog čega je prilično nervozan.Ipak bi trebalo da iskoristite dobro aspektovano polje kraćih puteva i da planirate zajendički put.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

4.12.2014.

Ne uspevate da se dogovorite sa članovima porodice ni oko čega, čak ni oko nekih bitnih pitanja. Potpuo ste usredsređeni na svoje dileme i ambicije i to vas čini nedostupnim u svakom pogledu. Ma koliko se partner trudio da vam da na znanje da možete da se na njega oslonite, to vas kao da mnogo ne dotiče.


 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

4.12.2014.

Tranzit Sunca, Venere i  Merkura odgovora većini predstavnika vašeg znaka, naročito rođenima u prvoj dekadi znaka ako im se dopadaju Lav, Devica i Blizanci. Imate mogućnost da otvoreno razgovarate sa nekim ko vam je posebno veoma drag u vezi sa mogućnošću pomirenja, zajedničkog puta ili ako ste na početku veze, potrudićete se da date partneru šta osećate prema njemu.


JARAC ( 22.12.-20.1.)

4.12.2014.

Nervozni ste ukoliko ste u vezi sa vatrenim znakom što vašeg partner posebno nervira, a ukoliko ste u vezi sa zemljanim ili vodenim znakom smrieni ste. Oslanjate se u svemu na osobu koja vam je draga ali to najverovatnije ne odgovara ma kog da se pola. Bilo bi bolje kada biste joj se našli, bar kod nekih bitnih pitanja, moguće materijalne prirode.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

4.12.2014

Mars se sprema da uđe u vaš znak u vi osećate veliku privlačnost prema nekom ko vas već duže vreme opseda svojim pozicima, moguće i da ga viđate na poslu. Ako vam se dopadaju Ribe ili Lav, moraćete da taktizirate jer vam nikako ne ide u prilig aspekt između Neptuna, vladaoca Riba i Sunca vladaoca Lava.


RIBE (20.2.- 20.3.).

4.12.2014

Ne insistirajte na vezi sa neki ko je maksimalno opsednut sobom i svojom karijerom. Dobro se slažete sa Jarcem i Škorpijom ali ne i sa Ovnom i Vodolijom. Niste spremni da popustite pred zahtevima nekog ko je prilično naporan u svakodnevnom druženju jer nameće svoje želje.

(astrozenit)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za četvrtak, 4. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.