Ljubavni horoskop za nedelju, 7. decembar

znak

Evo šta su zvezde kažu za poslednji dan u nedelji

OVAN (21.3.- 20.4.)

7.12.2014.

Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Škorpija ne bude odgovorila onim žarom na vašu ponudu u vezi sa izlaskom kako vi to očekujete.Pokušavate da budete trezveni pri rešavanju važnih problema posebno kada su u pitanju finansije.Imate mogućnost nastavka veze sa nekim ko je veoma posesivan.


BIK (21.4.-21.5.)

7.12.2014.

Društveni život bi mogao biti mnogo kvalitetniji i vi biste mogli dati ideju kako osmislite češće viđanje sa većim društvom. Ako ste mladi, to bi moglo značiti da ćete imati mnogo više mogućnosti da češće viđate osobu koja vam je simpatična. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, dobro razmislite da li treba da se upuštate u flert sa tom osobom.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

7.12.2014.

U svom ste elementu naročito ako ste rođeni početkom juna. Pozicija Merkura vam savršeno odgovara i vi koristite snagu reči, ubeđivanja i poći će vam za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Devica ili Rak i ako znate šta želite.Ukoliko ste u vezi sa Jarcem ili Rakom danas će oni biti dominantni.RAK (21.6. – 22.7.)

7.12.2014.

Očekuju vas prijatni momenti u društvu jednog Ovna ili Lava koje ćete najverovatnije  iznenada sresti negde gde se ne nadate. Dobijate priliku da se pokažete u najboljem izdanju u društvu osobe na koju možete da računate. Verujete da bi jedan Jarac mogao da vam bude idealan partner, čak i ako je zauzet.


 

LAV (23.7.-22.8.).

7.12.2014.

Verujete da možete da ubedite partnera da vam da još jednu šansu, naravno ako ste vi krivi i vi se izvinite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se nametnete nekom svoju volju ali bi bilo najbolje da se angažujete oko partnerovih problema koji se odnose na njegovu finansijsku situaciju. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom ili Strelcem.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

7.12.2014.

U svom ste elementu naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka. Pozicija Merkura vam nimalo ne odgovara za rešavanje piatanja iz privatnog života. Na pogrešan način koristite snagu reči, ubeđivanja mada  vam može poći za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Blizanci i živi u inostranstvu i ako znate šta želite.VAGA (23.9. – 22.10.)

7.12.2014.

Ukoliko ste u vezi sa Rakom ili Lavom danas će oni biti dominantni. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima ali vam ato mnogo neće smetati.Možete biti prilično nervozi u odnosima sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Tranzit Meseca vas čini sklonim ishitrenim odlukama, zbog čega biste mogli lako doći u iskušenje da uradite nešto što inače ne biste, naročito u prepodnevnim satima ako ste rođeni u septembru.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

7.12.2014.

Naglašena astrološka kuća privatnosti čini vas sklonim tajnim vezama i susretima na neuobičajenim mestima ali verovatno negde na javnom mestu. Ako nemate dovoljno vremena za partnera, nemojte se čuditi ako vam to bude zamerao.


STRELAC (23.11.-21.12.)

7.12.2014.

Spremni ste da se maksimalno angažujete oko nekog koga ne poznajete dobro, najverovatnije iz viđenja i verovatno se radi o osobi koja vam se izuzetno dopada. Stalni partner očekuje da mu se javite radi zajedničkog izlaska. Imate dobru ideju kako da obradujete stalnog partnera.


JARAC ( 22.12.-20.1.)

7.12.2014.

Mars, planeta strasti je slab u vašoj drugoj astrološkoj kući poslai novca i avantura sa nekim koga poznajete preko posla neće se odvijati glatko. Možete dobiti dobru ideju kako da osvojite naklonost jedne Device, Blizanaca ali pazite ako se radi o nekom ko nije slobodan ili naklonost jednog Raka koji će imati prema vama mnogo simpatija.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

7.12.2014.

Rođeni početkom znaka mogu doneti pogrešnu odluku u vezi sa nečim što vam je veoma bitno zbog nečega što ćete čuti na svoj račun. Možda će neko preneti nešto što je čuo o partneru ali to neće biti tačno. Ne oslanjajte se na mišljenje onih koji vam inače nisu naklonjeni.


RIBE (20.2.- 20.3.).

7.12.2014.

Dobro se slažete sa Rakom i u večernjim satima možete dobiti priliku da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan, moguće da se radi o Raku, Jarcu ili Škorpiji. Ako vam se Devica nečim zamerila,

(astrozenit)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za nedelju, 7. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.