Ljubavni horoskop za petak, 5. decembar

zvezde

Evo šta vam zvezde poručuju…

OVAN (21.3.- 20.4.)

5.12.2014.

Mars, vladalac vašeg znaka ušao je u Vodoliju zbog čega će martovski Ovnovi pokazati veliku želju za bogatijim društvenim životom i njihov šarm će doći do punog izražaja u nekom većem društvu. Imate priliku da se sretenete sa nekim Strelcem ili nekim Lavom koji će vam se svideti. Slobodni Ovnovi mogu planirati zajednički put u nordijske zemlje ili Rusiju.


BIK (21.4.-21.5.)

5.12.2014.

Očekujete mnogo od nekog koga viđate na poslu i verovatno će vam se ispuniti želja da budete u prilici da se udvarate osobi koja je prilično komplikovana ili sa kojom ne možete lako da nađete zajednički jezik. Moguće da će se i vama udvarati neko, najverovatnije stranac, osoba koju često viđate na poslu.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

5.12.2014.

Mesec u vašem znaku u fazi punjenja donosi pojačanu želju za bliskošću ali i sposobnost da osobi koja vam je draga nametnete svoj stil na koji će ona rado pristati. Sposobni ste da fascinirate one koje viđate i mnogi ne mogu da odole vašem šarmu. Dopadate se Lavu, Devici, Strelcu ili Vagi. Ako ste veoma mladi, očekujete poziv za izlazak.RAK (21.6. – 22.7.)

5.12.2014.

Osluškujete sebe i svoje potrebe i jasno vam je da ćete morati da se što pre priviknete na neke nove uslove pod kojima funkcioniše vaša veza ako želite da budete u vezi sa osobom koja je zbog mnogo čega nakraj srca. Mars u Vodoliji ima posebno uticaja na rođene u julu i donosi mogućnost strastvene veze ali i velike preosetljivosti na svaku vrstu kritike.


LAV (23.7.-22.8.).

5.12.2014.

U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Strelac, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste muškarac  Lav verovatno vam se dopada Vaga ali svaku vezu sa Škorpijom držite pod kontrolom i nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o nečemu što ne možete da rešite preko noći.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

5.12.2014.

Vaša prilagodljvost i tolerantnost  je samo prividna i taktike radi i partner to zna i oseća i vraća vam istom merom. Nemojte se stideti emocija. Budite prirodni, ako treba i neprijatni, ali izvucite potrebnu informaciju od njega posebno ako ste sumnjičavi. Ukoliko se radi o nekome ko nije slobodan, ta druga osoba je veoma ljubomorna na vas.VAGA (23.9. – 22.10.)

5.12.2014.

Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa, moguće da se radi o Vodoliji, nekom Lavu ili Ovnu. Nemojte ni sumnjati u  osećanja nekog ko vam je posebno veoma drag. Ako se radi o Vodoliji čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan to može biti samo provokacija na koju ne treba da reagujete.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

5.12.2014.

Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ili pred nekom vrstom ucene. Ako ste mladi, možda se radi o roditeljima koji pokušavaju da upravljaju vašim životom. Mesec u  Blizancima može značiti da morate da se adaptirate na neke nove okolnosti u vezi naročito ako vam se dopada osoba s posla ili pojačanu ljubomoru i posesivanost.


STRELAC (23.11.-21.12.)

5.12.2014.
Moguće da imte potrebu da znate na čemu ste i ako ste spremni da uđete u brak ili da započnete zajednički život nemojte se previše dvoumiti. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje koliko mu značite.Rasprava sa Škorpijom, Jarcem ili Rakom može doneti dosta problema impulsivnim Ovnovima. Imate potrebu za mirnim danom .


JARAC ( 22.12.-20.1.)

5.12.2014.

Ako ste rođeni pred kraj znaka imate mogućnost da nagovorite partnera da postupi na način na koji biste vi to želeli. Neko će vam dati na znanje da bi trebalo da promenite nešto u svom stavu prema osobi koja vam je draga, moguće da ste previše zahtevni, netolerantni i da se ne oseća sjajno pored vas čak i ako to ne želi da pokaže.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

5.12.2014.

Uobražavate da se dešava nešto mimo vašeg znanja, pomalo ste ljubomorni, a u stvari, partner je ljubomoran na vas. Aspekt između Marsa u vašem znaku i Saturna u Škorpiji može doneti  tajnu vezu sa nekim ko još uvek nije regulisao status u prethodnoj vezi.Bilo bi bolje da izbegnete neke važnije razgovore s tom osobom ili da ne započinjete teme iz prošlosti


RIBE (20.2.- 20.3.).

5.12.2014.

Previše  ste ozbiljni ili možda čak pomalo melanholični. Mesec u Blizancima vam može doneti problem u komunikaciji sa osobom koja je izuzetno posvećena svom imidžu i društvenom životu i zbog toga vas zanemaruje. Ne dozvoljavate partneru da vam se previše približi ili da sa vama uspostavi zaista bliski kontak, kao da se stidite svojih osećanja.

(astrozenit)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za petak, 5. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.