Ljubavni horoskop za ponedeljak, 1. decembar

znakovi
Evo šta astrologija kaže

OVAN (21.3.- 20.4.)

1.12.2014.

Očekujete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag, možda i neka vrsta opsesije. Ne bi trebalo da ulazite u nepotrebne rasprave zbog vaše ljubomore niti da odgovarate na provokacije ako je vaš partner ljubomoran. Neka žena, bliska vašem domu može nehotice napraviti intrigu zbog koje ćete imati problema.


BIK (21.4.-21.5.)

1.12.2014.

Sa Mesecom i Uranom u Ovnu vi se ne osećate sjajno utoliko pre što imate utisak da stalni partner nema mnogo vremena za vas ili vas možda čak nesvesno za nešto kažnjava. Želite da budete poštovani i da dobijete sve što smatrate da vam pripada ali pored Device ili Blizanca to nećete danas doživeti.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

1.12.2014.

Merkur je slab u Strelcu ali je ojačan snagom Sunca zbog čega postajete tolerantniji i mnogo mudriji kod donošenja svih odluka koje se tiču ljubavnog života. Nekome je veoma bitno da zna sve o vama, šta radite, gde se krećete i vi ćete pokušati da mnogo toga o sebi sakrijete.Moguć susret sa Lavom ili Devicom.RAK (21.6. – 22.7.)

1.12.2014.

Mesec u Ovnu deluje na vas prilično razdražujuće i danas je malo potrebno da biste planuli. Mnogo toga vas čini neraspoloženim i najradije biste bili sami ali partner, porodica očekivaće od vas da se uklopite u ranije zacrtane planove. Ne odustajte od veze sa Škorpijom čak iako je veoma naporna.


LAV (23.7.-22.8.)

1.12.2014.

Sunce u Strelcu vas čini većim optimistom nego što ste to bili u prethodnom periodu. Dobićete mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem sa partnerom koji je podjedanko svojeglav koliko ste i vi. Dobijate mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam se često u poslednje vreme javlja.Stalni partner vam daje n aznanje da podržava vaše poslovne ambicije.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

1.12.2014.

Pozicija Merkura, vladaoca vašeg znaka ne odgovara vam i vi ćete biti maksimalno posvećeni sređivanju odnosa u vezi koja nikako da bude zadovoljavajuća. Ako ste u vezi sa Rako ili Vodlijom danas bi trebalo da budete mnogo tolerantniji i spremniji da partneru mnogo toga tolerišete.Imate priliku da se izvinite nekom koga ste uverdili.VAGA (23.9. – 22.10.)

1.12.2014.

Raduje vas susret sa nekim koga dugo niste videli ili ćete organizovati izlazak sa stalnim parnterom. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa nekim ko vam po mnogo čemu ne odgovara. Ako je partner sličan vama, moguća je rasprava usled ljubomore. Susret sa Strelcem može biti za vas posebno uzbudljiv, naročito ako se radi o dugogodišnjoj simpatiji.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

1.12.2014.

Želite da dokažete nekome do koga vam je stalo da možete da uradite ono što ste obećali ma šta da je to. Imate priliku da budete u vezi sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete moći da iskreno razgovarte o svojim problemima. Dobijate mogućnost susreta na putu sa osobom koja vam je oduvek bila veoma draga.


STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

1.12.2014.

Vaše detinjasto ponašanje ide na nerve partneru.Ako ste dugo u vezi i u nekoj ste vrsti zategnutih odnosa verovatno će pokušati da vas ubedi da treba da se drugačije ponašate i da mu pružite još jednu šansu.Mogućje susret na kraćem putu sa nekim ko vam je posebno veoma drag.Ne odustajte od svojih planova koje imate kada je jedan Lav u pitanju.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         ..

1.12.2014.

Skloni ste da isterujete pravdu u ljubavi očekujući s punim pravom da se pravila igre poštuju. Vaš partner međutim uspeva da se sa vama poigrava računajući na vašu plemenitost ili na vašu potrebu da po svaku cenu zadržite fer odnos. Ne nervirajte se previše zbog uvek istih problema prema kojima treba da zauzmete mudriji stav.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

1.12.2014.

Mesec u Ovnu donosi vam mnogo toga neočekivanog uključujući i susret se nekadašnjom simpatijom ili sa kolegom sa kojim ste nekada bili u romantičnoj vezi. Ako se radi o flertu, moguće da će okolina previše pričati o vama što vama neće smetati.Dobijate priliku da sretnete Raka, Bika ili Ovna.


RIBE (20.2.- 20.3.).

1.12.2014.

Nestrpljivi  ste i želeli biste da što pre rešite ljubavne probleme ako za ljubav uopšte imate dovoljno vremena. Ako ste mladi, rođeni početkom 90tih trudite se da uverite partnera u svoje dobre namere. Nemojte se previše nervirati zbog onoga što o vama pričaju oni koji vas ne poznaju dobro, posebno jedan Lav ili neka Devica.

(Astrozenit)

[adsenseyu1]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za ponedeljak, 1. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.