Ljubavni horoskop za ponedeljak, 29. 12. 2014.

znak

Evo šta vam se sprema na ljubavnom planu…

OVAN (21.3.- 20.4.)

29.12.2014.

Spremni ste za razne vrste izazova i uzbuđenja. Želite da doživite nešto o čemu dugo maštate. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa Ribama ili Bikom koji se ponašaju pomalo tajanstveno.Mesec je u prvoj četvrti u vašem znaku donosi prilično nespokojstvo onima koji nisu načisto sa svojim emocijama.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

29.12.2014.

Želite da se dogovorite sa nekim koga dobro poznajete oko organizacije zajedničkog života, naročito ako ste oboje izuzetno opterećeni obavezama.Trudite se da nađete najbolji način kako da izgladite odnos sa nekim ko je prilično sujetan, nedovoljno spreman na bilo kakav dijalog i verovatno se radi o nekom ko je svojeglav po pitanju zajedničkih planova u vezi sa budućnošću. Pokušajte da se dogovorite sa Jarcem oko bitnih pitanja.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.12.2014.

Vaše emocije su veoma snažne ali vi ih držite pod kontrolom i trudite se da na svaki način nađete neko opravdanje za neki svoj postupak koji se nije dopao osobi koja vam je draga. Ako se osećate usamljenim, verovatno će vam se naći pri ruci osoba sa kojom ste se oduvek dobro razumeli. Nekome je veoma drago da može da se ponovo vidi sa vama, moguće negde u inostranstvo. Brinete se da li će partner ispuniti svoje poslovne planove.

[adsenseyu4]


rak

RAK (21.6. – 22.7.)

29.12.2014.

Želite da se sretnete u četiri oka sa nekim ko vam je veoma drag i ako budete bili u prilici razgovarate o nečemu što vam je veoma bitno a ne tiče se emotivnih odnosa, možda nećete naići na potrebno razumevanje. Dobro se slažete sa Devicom koja vam po mnogim pitanjima popušta. Današnji dan bi mogao biti veoma stresan za one koji imaju brojne obaveze i ne mogu da održe obećanja


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

29.12.2014.

Želite da ostavite povoljan utisak na Vodoliju i Ovna koji o vama već imaju lepo mišljenje. Ne odustajte od pokušaja da se dogovorite sa jednim Rakom oko zajedničkog puta čak i ako ne bude imao dovoljno strpljenja za vas. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu očekivati poziv za izlazak. Trudite se da na ljubavne probleme gledate iz vedrijeg ugla a pozicija Marsa  u priličnoj meri opterećuje da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje.


 

{devicaDevica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

29.12.2014.

Naporan dan za porodične odnose i za one koji nisu u stanju da lako nađu zajednički jezik sa nekim koga dugo poznaju iako bi to mogli ako bi bili popustljiviji. Ako ste mladi, veoma ste buntovni i pokušavate da roditeljima nametnete svoje želje, moguće i roditeljima svog partnera. Želite da se dopadnete jednom Jarcu koji vas pomalo ignoriše. Nikome nije jasno da li vodite dvostruki život jer ste prilično tajanstveni.

 


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

29.12.2014.

Povoljan dan za one koji žele da razgovaraju sa jednom Ovnom ili Strelcem o nečemu što ih duže vreme tišti. Verujete da je moguće da se pomirite sa nekimm koga ste upoznali na nekom putu, najverovatnije da se radi o osobi koja je mnogo iskusnija od vas i moguće dosta starija. Mesec u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa u prvoj četvrti što vas čini sklonim uzbuđenjima ili flertu, posebno sa Rakom, Strelcem ili Vagom.


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

29.12.2014.

Ne odgovara vam pozicija Meseca zbog čega ste prilično nervozni i nestrpljivi. Verujete u dobre namere jednog  Strelca koji vam je naklonjen.Moguće su ljubavni nesporazumi i verovatno nećete biti u stanju da se lako objasnite sa poslovnim partnerom, naročito ako se radi o nečemu što vam je do skora bio kamen spoticanja u vašem načinu komunikacije.Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam nije naročito simpatičan.


strelac.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

29.12.2014.

Mesec u prvoj četvrti donosi nove nade u vezi sa nastavkom veze sa jednom veoma pouzdanom osobom koja vam je uvek bila odan prijatelje.Dobro se osećate u društvu ozbiljnih osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi sa nečim što vas u priličnoj meri opterećuje.Neko će želeti da vam učini po volji ali vi to nećete biti spremni da prihvatite.


Jarac

JARAC ( 22.12.-20.1.)

29.12.2014.

Dobro se osećate u društvu osoba koje vas u svemu podržavaju a danas nemate mnogo nerava ni za čije kritike. Pozicija Meseca u ne odgovara vam osim ako niste kućni tip i spremni da se maksimalno posvetite partneru i porodici. Verujete da biste mogli da se pomirite sa jednom Vagom ako biste promenili stil u ponašanju ali u stvari, ako se radi o nekom kome se se ozbiljno zamerili, to vam verovatno neće lako poći za rukom.


vodolija

29.12.2014.

Tranzit Venere deluje je na vas prilično razdražujuće jer ste uvereni da nemate šta da izgubite čak i ako budete insistirali na svojim stavovima. Mesec može doneti sredovečnim predstavnicima vašeg znaka mogućnost obnove veze sa nekim ko vam je veoma naklonjen. Nemojte se previpe opterećivati razmišljanjima o osobi koja živi u nekoj dalekoj zemlji a u poslednje vreme vas ignoriše.

(Skandalozno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za ponedeljak, 29. 12. 2014."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.