Ljubavni horoskop za ponedeljak, 8. decembar

znak

Evo šta vas čeka u ljubavi…

OVAN (21.3.- 20.4.)

8.12.2014.

Trudite se da zavedete nekog koga ste već uspeštno uspeli da osvojite. Nemojte se previše nervirati ako baš ne bude sve po planu, naročito ako partner bude morao da promeni raspored svojih obaveza pa u večernjim satima neće stići da se vidi sa vama u zakazano vreme. Tranzit Meseca donosi mogućnost iznenadnog susreta sa Rakom.


BIK (21.4.-21.5.)

8.12.2014.

Naporan dan ako očekujete da vas u prepodnevnim satima kontaktira osoba na koju intenzivno mislite. Veče donosi rasterećenje u psihološkom pogledu i čini vas spremnim da prihvatie vezu sa nekim koga povremeno viđate u društvenim krugovima ili negde na javnom mestu.Nekome je veoma drago da može da se sa vama sretne.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

8.12.2014.

Tranzit Marsa ne mora delovati baš povoljno na vas ako ste slobodni a ne znate šta hoćete. Želite da obezbedite sebi malo mira ali ako ste u braku, a partner je rođen u nekom vatrenom znaku ili je mnogo mlađi od vas. Možete očekivati poziv da posetite nekog prema kome niste ravnodušni ali niste ni načisto kakvu vezu želite zapravo.RAK (21.6. – 22.7.)

8.12.2014

Tranzit Marsa može delovati iritantno na posesivne Rakove. Želite da obezbedite sebi malo mira ali ako ste u braku, a partner je rođen u nekom vatrenom znaku ili je mnogo mlađi od vas teško da će vam to poći za rukom. Možete očekivati poziv da se sretnete sa nekim s kim želite da još uvek održite izvesnu distancu.


LAV (23.7.-22.8.).

8.12.2014.

Jupiter, planeta  egzaltiranosti u vašem znaku čini vas spremnim da u nečemu veoma važnom popustite partneru i da mu date na znanje da može da računa na vas. Pokazujete veliku dozu posesivnosti zbog Marsa u  Vodoliji i Plutona u Jarcu a Saturn donosi sumornu atmosferu u domu.Ako budete preterano uporni da saznate ono što vas interesuje od Bika bićete pomalo razoarani.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

8.12.2014.

Sunce koje je izrazito jako u vašem astrološkom polju tajnih ljubavi u vatrenom Strelcu donosi želju za strastvenom avanturom. Tranzit Jupitera  donosi mogućnost da organizujete susret sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se radi o osobi koju dugo niste imali prilike da sretnete Strelac će vam pomoći u tome.VAGA (23.9. – 22.10.)

8.12.2014.

Naglašen znak Strelca i Vodolije, deluje veoma povoljno i podsticajno, naročito ako vam se dopada neki Bik ili neki vatreni znak. Veza sa Strelcem može biti veoma komplikovana. Moguće da imate potrebu da emotivni život držite u tajnosti ali vam to ne polazi za rukom. Želite da doživite susret sa nekadađnjom ljubavi.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

8.12.2014.

Ako vam se udvara na poslu jedan Bik ili neka Vaga, teško da ćete uspeti da odolite šarmu te osobe, naročito ako se bavi umetnošću. Želite da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega što je vama veoma bitno. Imate utisak da vas možda izbegava da ne bi morao da kaže kako misli da reši zajednički problem.


STRELAC (23.11.-21.12.)

8.12.2014.

Ako ste  rođeni u drugoj dekadi znaka ovo je jedan od boljih dana, naročito ako vam se dopadaju osobe koje viđate preko posla. Verujete da biste mogli da nađete način kako da ubedite partnera da organizujete zajednički put, najverovatnije negde u inostranstvo. Moguća je romansa sa Lavom ili Ovnom koji su veoma posvećeni karijeri.


JARAC ( 22.12.-20.1.)

8.12.2014.

Trudite se da ignorišete nečije odsustvo kao da vam je svejedno. Ipak, nemojte se previše oslanjati na ono što čujete od jednog Bika ili Vage. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako se neko koga viđate na poslu ponaša kao da vas ne poznaje.Ovan,Strelac ili Škorpija da li misli na vas.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

8.12.2014.

Rođeni  početkom znaka mogu tokom dana biti dobro raspoloženi jer će im Mars svojom pozicijom pomoći da se bolje postave prema jednom Raku. Ako ste u vezi sa Ovnom, zaljubljeni u njega ili očekujete bilo kakvu podršku, bolje budite oprezni jer biste mogli saznati nešto što vam neće odgovarati.


RIBE (20.2.- 20.3.).

8.12.2014.

Veoma ste dobro raspoloženi prema jednom Raku, nekim drugim Ribama ili prema Jarcu. Verujete da možete da osvojite naklonost osobe koja je simpatična i veoma društvena. Ako ste dugo u vezi , naprotiv, smeta vam preterana druželjubivost vašeg partnera koji ima veliku potrebu da bude u centru pažnje.

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za ponedeljak, 8. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.