Ljubavni horoskop za sredu, 31. 12. 2014.

svemir
Evo šta vam se sprema na ljubavnom planu…


OVAN
(21.3.- 20.4.)

31.12.2014.
Računate na šarm i uglavnom ćete biti u punoj formi. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne negde gde ste se dogovorili da se vidite. Ako ste mladi, to će biti na trgu. Sredovečni Ovnovi će se super provesti sa Lavom ili Strelcem a oni starji i sa Bikom ili Vagom.Slobodni Ovnovi mogu sresti nekog koga su nekada poznavali ili su bili u nekoj vrsti površne veze.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

31.12.2014.
Najvažnije vam je da budete opušteni i da ne dopusite nikom da vas iznervira. Imate način kako da se čujete sa onima do kojih vam je stalo. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, vi ste organizator svega što se dešava u vašem domu. Izlasci vas preterano ne inspirišu, više volite intimni doček Nove godine.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

31.12.2014.
Nešto veoma interesantno i tajanstveno moglo bi da se dogodi danas. Imaćete prilike da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli ili kome ste tiha čežnja. Ako ne znate gde da idete na doček Nove godine,ne oklevajte nego pozovite osobu koja vam je veoma draga, moguće neka vrsta opsesije.Imate mogućnost da obnovite vezu koja vam je nekada bila veoma važna.


rak

RAK (21.6. – 22.7.)

31.12.2014.
Trudite se da budete fer prema svima i da nikog ne zapostavite a da ipak vaš partner bude zadovoljan pažnjom koju mu ukazujete. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli, moguće od letos. Ako vam se dopadne osoba koju tek upoznate, pokušaćete da sa njom uspostavite što je moguće bliži kontakt.


Lav

LAV (23.7.-22.8.)

31.12.2014.
Sa Marsom, planetom erotike u Vodoliji za mnoge ste neprepoznatljivi. Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu. Savršeno vam odgovara atraktivna plavokosa osoba koja vodi bogat društveni život jer su asteroidi ljubavi  u astrološkoj kući društvenog života.


 

{devicaDevica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

31.12.2014.
Porodica pokušava da se meša u vaš život iz najboljih namera. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit Meseca preko astrološke kuće inostranstva donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje. Moguće poznanstvo sa umetnikom. Čuvajte se sopstvenih misli, naročito ljubomore i preteranog maštanja.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

31.12.2014.
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partnera ili se postavljate kao neko ko je pod pritiskom, bilo jedne ili druge strane. Slobodne  Vage mogu očekivati poznanstvo sa Vodolijom ili Strelcem koji se bave umetnošću. Ipak, to verovatno nije dovoljno naročito ako vam se dopada neko ko je umetnička priroda.


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

31.12.2014.
Pluton vladalac vašeg znaka prelazi  preko Jarca a Mesec preko Bikašto se dešava jednom mesečno i donosi promene planova koji se odnose na ljubavni život ili mogućnost neočekivanog susreta sa nekim koga možete smatrati veoma bitnim u emotivnom smislu, bilo da se radi o sadašnjoj ili nekadašnjoj simpatiji.Odgovaraju vam susreti tokom dana ali veče bi moglo doneti razne vrste problema u komunikaciji naročito ako se tipičan Rak


strelac.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

31.12.2014.
Zbog  Marsa u Vodoliji mnogi su verovatno zaljubljeni ili veoma zaljubljivi. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni Ipak, ponašaćete se previše čudno za vašu okolinu koja je navikla da vas vidi kao manje direktnu osobu. Bićete ipak mnogo uzdržaniji nego inače jer je Venera, planeta ljubavi u Jarcu.Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji  prema Ribama.


Jarac

JARAC ( 22.12.-19.1.)

31.12.2014.
Merkur, Venera i Mesec, brze plante vam donose brojne susrete . Osoba koju dobro poznajete daće vam na znanje koliko ste joj dragi. Osećate se sjajno u društvu nekog ko pokazuje prema vama veliku dozu privrženosti i nežnosti.Verujete da ćete moći da ubedite Vagu i Vodoliju u ono što želite. To će uspeti  rođenima krajem znaka dok će one rođene  početkom znaka verovatno biti u prilici da se sretnu sa jednim Ovnom.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

31.12.2014.

Pokušaji da izađete iz krize,ako imate bilo kakvih sumnji u pogledu vaših sposobnosti da zavedete jednog Lava ili Ovna, rešiće vam neko ko će vam dati otvoreni dokaz svoje naklonosti. Mnoge Vodolije  izbegavaju da s bilo kim razgovaraju o svojim problema. Ne nervirajte se zbog događaja iz prošlosti. Osećate veliku privlačnost prema osobi sa kojom ste se upoznali na putu, moguće da se radi o nekom  Strelcu.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

31.12.2014.
Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova u vezi sa Bikom, Škorpijom, Jarcem ili Rakom. Ima mnogo onih koji su vam privrženi ali i dosta onih kojima se udvarate ili im dajete na znanje da vas interesuju čak i ako to nije slučaj. Imate veliku potrebu da oprobate snagu svog šarma u većem društvu.Ne bi trebalo da donosite preuranjene zaključke, naročito ako vam se dopada osoba o kojoj ne znate mnogo a čuli ste kontraverzne priče.

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za sredu, 31. 12. 2014."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.