Ljubavni horoskop za subotu, 6. decembar

ljubljenje

Evo šta vam zvezde poručuju…

OVAN (21.3.- 20.4.)

6.12.2014.

Veze sa onima koji pripadaju svetu umetnosti ili su prisutni u javnosti čine vas spremnim da olako prihvatate udvaranje osoba koje ne poznate dobro. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za partnerove želje, naročito kada je u pitanju zajednički izlazak. Ako vam se bude javio Lav ili Strelc imaćete za njega dovoljno nerava.


BIK (21.4.-21.5.)

6.12.2014.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što se možda neće ni dogoditi. Vaša pretpostavka da bi neki Lav mogao da vam napravi neku splatku u ljubavi bazirana je na pogrešnoj proceni situacije. Budite raspoloženiji, imate razlog za to. Imate želju da obnovite vezu sa nekim koga često viđate na poslu.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

6.12.2014.

Pun Mesec u vašem znaku i Mars u Vodoliji donose dobro raspoloženje, naročito ako ste u prilici da uspotavite komunikaciju sa onima koji na očekuju da im se javite. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim koga dugo već poznajete. Slobodni Lavovi mogu očekivati da im se javni jedan Strelac.RAK (21.6. – 22.7.)

6.12.2014.

Svoj život držite u tajnosti i nemate mnogo nerava da bilo kome, osim nekolicini bliskim prijatatelja, pričate o svojim planovima. Ako ste u vezi sa osobom koja je u u podjednakoj meri diskretna kao i vi, verovatno se dobro razumete. Predstoji izlazak na prijatno mesto zajendo sa prijateljima.


LAV (23.7.-22.8.).

6.12.2014.

Rođeni u javgustu  mogu očekivati da će im se javiti neko na koga inače duže vreme misle. Trudite se da niko ne primeti da vas nerviraju  Jarac ili Škorpija dok vas Blizanci ili Ovan, moguće i neki Strelac inspirišu da se bavite umetnošću ili hobijem,. Osećate se dobro u društvu Vodolije.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

6.12.2014.

Jedan od stresnijih  dana ako ne budete sledili svoju intuiciju i ako budete spremni da uđete u vezu sa nekim ko vas izuzetno privlači. Nemojte se preterano nadati pomirenju sa osobom koja je ubeđena da je nadmoćna i da ste vi ona strana koja treba stalno da pokazuje inicijativu da dođe do susreta. Neko koga viđate na poslu želi da vas vidi.VAGA (23.9. – 22.10.)

6.12.2014.

Nekome je veoma stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, moguće da se radi o Biku, Raku ili Ribama. Imate na koga da se oslonite, naročito ako planirate neki veći zajednički posao, osoba sa kojom ste uključeni u zajednički posao, računa da ćete je primetiti i pokloniti joj više pažnje.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

6.12.2014.

Osećate se prilično umornim da biste se previše trudili oko nekog ko nije spreman da vam pruži ono što je vama potrebno. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili Rakom i verovatno ćete prihvatiti poziv a da ni sami ne znate šta očekujete od osobe koja želi da se sa vama sretne. Postoji mogućost susreta na putu ili sa nekim kome ste u poslednje vreme rame za plakanje


STRELAC (23.11.-21.12.)

6.12.2014.

Verujete da ćete uspeti da se dogovorite sa stalnim partnerom oko nečega što je vama veoma bitno a ako se radi o njegovoj podršci koja je vama potrebna u vezi sa vašim poslom, verovatno je imate, bar na rečima ali u stvari on tj. ona ne čine baš bog zna šta da biste vi imali osećaj da je to iskreno. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim koga dobro poznajete iz viđenja.


JARAC ( 22.12.-20.1.)

6.12.2014.

Verujete da možete da se adaptirate na situaciju koja vam u stvari ne odgovara.Nemojte se previše okupirati problemima drugih, čak i ako se radi o vašim bližnjim ili o familiji vašeg partnera, naročito ako ne možete da ih rešite. Trudite se da nađete način kako da ubedite Raka da vam napave ustupak. Loš dan za ozbiljne razgovore na temu ljubomore.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

6.12.2014.

Ako vaš posao podrazumeva da treba da putujete, ili se radi o medijima, nekom drugom obliku timskog rada moguće da ćete sresti nekog ko vas je oduvek intrigirao. Posao i poslovni kontakti donose mogućnost sureta sa nekim ko vam je drag ali zbog punog Meseca moguće da ta osoba neće biti slobodna. Dobro se osećate u društvu Strelca.


RIBE (20.2.- 20.3.).

6.12.2014.

Pun Mesec u astrološkoj kući doma donosi probleme u porodičnom životu onima koji  nisu sigurni šta žele od svog života ili ako ste mladi a niste u stanju da rešite stambeni problem, očekujete da vas neko razume i podrži. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa vodnim znacima, naročito ako se radi o osobama koje su mnogo jače na rečima od vas i sklone manipulaciji.

(astrozenit)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za subotu, 6. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.