Ljubavni horoskop za utorak, 2. 12. 2014,

znak

Evo šta astrologija kaže…

OVAN (21.3.- 20.4.)

2.12.2014.

Nemojte sebe izlagati nepotrebnim rizicima ako imate ljubomornog partnera. Moguće da će vam prirediti scenu i zbog neke sumnjive sms poruke. Ako korisite FB, takođe možete sebe izložiti neprijatnostima, naročito ako među vašim prijateljima ima mnogo onih koje vaš partner ne poznaje. Slobodni Ovnovi sreću Vodoliju.


BIK (21.4.-21.5.)

2.12.2014.

Ako ste na početku veze, niste sigurni kako bi trebalo da se postavite prema jednom Ovnu, Strelcu ili Vodoliji. Vatreni i vazdušni znaci vas zbunjuju svojim postupcima i verovatno ćete pokušati da budete direktniji u svom odnosu sa stalnim partnerom ali ako pripadaju ovim znacima, reći ćete nešto što vama ne ide u prilog.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

2.12.2014.

Ako planirate susret sa jednim Rakom, Ovnom, Devicom ili Strelcem, napravite taktiku za koju znate da će biti uspešna, u protivnom možete izazvati podozrivost kod osobe koja vam je draga. Ne insistirajte ne nečemu za šta niste sigurni da ima perspektivu. Susret sa strancem za vas znači mnogo, naročito ako je u pitanju ambiciozna osoba.RAK (21.6. – 22.7.)

2.12.2014.

Jedan od napornijih dana, naročito ako je potrebno da se sretnete sa nekim na poslu gde ima više njih koji vam se udvaraju a vi niste načisto ko vam se dopada. Skloni ste koketeriji i želite da se zbližite sa nekim ko je veoma popularan na vašem radnom mestu. Ako ste umetnik, dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag.


LAV (23.7.-22.8.).

2.12.2014.

Povoljan dan za susrete, posebno sa onima koji su parmantni, komunikativni i veseli . Ako imate posla sa osobama koje su izuzetno društvene, moguće da ćete biti prilično ljubomorni i da će vam biti potrebno mnogo strpljenja da biste uspeli da ubedite osobu koja vam je draga da je vaša ljubomora odraz ljubavi.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

2.12.2014.

Nemojte biti previše uporni ako vam se dopada jedan Rak ili neki Ovan. Želite da budete srećni i to kompletno u svim segmentima života, naročito ako ste od skora u vezi ali nemojte previše insistirati na nečemu sa čime se partner ne slaže. Moguće da mu ne odgovaraju svi vaši prijatelji.VAGA (23.9. – 22.10.)

2.12.2014.

Pozicija Meseca, Sunca, Merkura i Venere savršeno vam odgovara tako da ste verovatno maksimalno angažovani na poslu preko oga imate mogućnost da u poznate mnoge interesantne osobe. Skloni ste koketovanju i želite da budete u prilici da sretnete jednog Raka ili Blizance ili Devicu. Želite da se dopadnete Vodoliji.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

2.12.2014.

Naporan dan za one koji žele da postignu mnogo i na poslovnom i na privatnom planu. Nemojte previše očekivati od onih koji vam lako daju obećanja. Ako vam se dopadaju Jarac ili Vodolija, imaćete priliku da sa njima provedete uzbudljive moment kako u društvu tako i negde nasamo.Dobiajate po ruku od nekog ko vam je nekada bi o veoma drag.


2.12.2014.

Povoljan dan za izlaske, druženja i susrete sa onima koji vam se dopadaju, posebno sa nekim vatrenim ili vazdušnim znacima. Nemojte se dvoumiti ako vam se dopada osoba koja vam je jasno dala na znanje da joj se sviđate. Vi ste na potezu i potrebno je da se više angažujete u okviru ljubavnog života.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         ..

2.12.2014.

Trudite se da očuvate prisustvo duha kada je u pitanju vaša privatnost i vaš ljubavni život. Nekome je veoma bitno da vam nametne svoju volju. Dobićete priliku da otvoreno razgovarate o svojim problemima ali ne bi trebalo da partneru stavljate primedbe u odnosu na koje je veoma osetljiv.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

2.12.2014.

Trudite se budete fer prema nekom ko vas u stvari prilično nervira. Ako se radi o nekom ko vam je u stvari drag ali vam ne čini po volji po mnogim pitanjima,moraćete da se potrudite da uradite nešto kvalitetno za sebe. Nemojte se previše nervirati oko nečega što u suštini nije bitno za vašu vezu.


RIBE (20.2.- 20.3.).

2.12.2014.

Na poslu vas neko provocira i pokušava da vas zavede. Vama je stalo do osobe koju viđate na poslu ali se verovatno previše ne obazirete na ono što se o vama priča, naročito ako osoba nije slobodna. Pokušavate da uvedete malo reda u vaš emotivni život i da se organizujete da vam ostane vremena za kraći put sa stalnim partnerom.

(astrozenit)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za utorak, 2. 12. 2014,"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.