MERKUR U BLIZANCIMA I VENERA U BIKU: Novi izazovi i vruća iskušenja

maskenbal

Foto:pixabay

Krenite na dugo planiranu rekreaciju, plivanje, časove joge, meditacije, predavanja o alternativnim vidovima lečenja

Merkur je simbol biznisa, ali i flerta, pre svega, komunikacija, kao i stanja našeg nervnog sistema. Venera simbolizuje ljubav, novac i hranu, tako da osim novih veza i priliva novca, možete i da nabacite koji kilogram, zbog gurmanskih izazova, naročito italijanske kuhinje, slatkiša čokolade, sladoleda, kojima ćete teško odoleti…

[adsenseyu5]

Napeti aspekti koje Merkur obrazuje sa Neptunom i Saturnom, opominju da pripazite na vredne predmete, kreditne kartice, ključeve, automobile, ali i da ne budete brzopleti, kako neki mejl ili SMS poruka ne bi završila na pogrešnoj adresi. Budite oprezniji ukoliko sklapate nove poslove, potpisujete ugovore, prihvatate prijateljstva na društvenim mrežama, planirate saradnju sa nekim rođakom…

Harmoničan aspekt između ovih planeta, tokom celog perioda, povećava šanse da negde otputujete, ostvarite saradnju sa strancima ili da upoznate nekoga na proslavi, rođendanu, druženju s prijateljima ili preko neke društvene mreže, dok će roditelji imati bolju komunikaciju sa decom. Ove nedelje možete da krenete na rekreaciju, plivanje, časove joge, meditacije ili predavanja u vezi sa zakonom privlačenja, alternativnim vidovima lečenja i sl.

Napeti aspekti Merkura i Venere, predstavljaju upozorenje da se klonite intriga i tračeva, naročito na radnom mestu, da do kraja meseca izbegavate kupovinu automobila, pokretanje privatnog biznisa i podizanje kredita.

OVAN (21. 3 – 20. 4)
Venerin sekstil sa vašim vladaocem Marsom najavljuje strastvene susrete, a aspekt sa Merkurom nove kontakte i poznanstva. Tajna ili paralelna veza može da izbije na svetlo dana.

BIK (21. 4 – 21. 5)
Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate zanimljivu, mlađu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Možete da očekujete priliv novca, ako ste privatnik.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)
Aspekti vašeg vladaoca Merkura podstiču vašu želju za napredovanjem u karijeri, pri čemu bi trebalo da obratite više pažnje šta i kome pričate. Romantična veza sa kolegom.

[adsenseyu1]

RAK (21. 6 – 22. 7)
Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, nagoveštava mogućnost kontakta ili susreta sa starom simpatijom. Klonite se tračeva i intriga, zaobiđite u širokom luku neke osobe na poslu.

LAV (23. 7 – 22. 8)
Vladalac vašeg polja novca, Merkur, pod uticajem Venere i Jupitera donosi vam poznanstvo sa zanimljivom osobom, najverovatnije preko nekih poslovnih kontakata sa strancima.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)
Spremite za iznenađenja na emotivnom planu, budući da vaš vladalac Merkur, obrazuje izazovan aspekt sa vladaocem vaše kuće partnerskih odnosa, Neptunom, planetom ljubavnog zanosa.

Džim Kurijer ZA NOVAKOV NEUSPEH KRIVI IMAZA: Veliki je problem kada vam je guru u timu

VAGA (23. 9 – 22. 10)
Ojačana pozicija vašeg vladaoca Venere i planete koja upravlja astrološkim poljem tajni, donosi vam romantičan susret sa lekarom ili umetnikom. Možete da očekujete priliv novca.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)
Opozicija između vašeg vladaoca Marsa, oslabljenog u Raku i Saturna u astrološkoj kući posla, ne utiče najbolje na vaše finansije. Moguća obnova veze sa starom simpatijom.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Merkur, simbol biznisa, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, povećava šanse da vam se dopadne neko ko je zauzet. Priliv novca.

JARAC (22. 12 – 20. 1)
Napet aspekt između Markura i vašeg vladaoca, Saturna, planete čekanja i prošlosti, u vaš život može da privuče osobu iz prošlosti. Ako ste zauzeti, partner je sumnjičav i ljubomoran.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)
Venera, planeta novca, blizu Merkura u astrološkoj kući kreativnosti, može da vam donese uvećanje prihoda, naročito ako sste umetnik ili sportista. Romantičan susret na kraćem putu.

RIBE (20. 2 – 20. 3)
Merkur, planeta koja upravlja vašim ljubavnim životom, pod uticajem vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, nagoveštava ulazak u romansu s nekim s kim ste nekada bili bliski.

Ako vidite NALEPNICE NA VOĆU razmislite da li ćete da ga kupite

IZBEGAVAJTE STRESNE SITUACIJEMerkurovi izazovni aspekti sa Saturnom i Neptunom, upozoravaju da pokušate da izbegnete stresne situacije. Takođe, trebalo bi da obratite više pažnje na pluća, bronhije, šake, posebno prste, periferni nervni sistem. Venerini aspekti sa Jupiterom upozoravaju na moguće probleme sa grlom i krajnicima, štitastom žlezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama.

Budite prvi sa komentarom na članku "MERKUR U BLIZANCIMA I VENERA U BIKU: Novi izazovi i vruća iskušenja"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.