Misterija: Kad on da gol, neko od poznatih ličnosti umre!? – VIDEO

Aron Remzi
Fudbaler Arsenala postao je poznat po tome što su posle njegovih pogodaka stradale poznate ličnosti, poput, Pola Volkera, Muamera Gadafija, Osame Bin Ladena, Stiva Džobsa…

Poznati holivudski glumac Robin Vilijams preminuo je nešto više od 24 sata od trenutka kada je fudbaler Arsenala Aron Remzi postigao gol.

Remzi je svetskoj javnosti postao poznat, ne toliko po svojim, retkim golovima, već po činjenici da je neposredno posle toga neka od slavnih ličnosti premine ili tragično izgubi život.

Arsenal je u nedelju pobedio Mančester siti s 3:0 u borbi za trofej Komjuniti šild, a Remzi je postigao drugi gol na ovoj utakmici. Samo nešto više od 24 sata preminuo je slavni glumac Robin Vilijams.

Remzi je 1. decembra prošle godine postigao dva gola za Arsenal i to u danu kada je glumac Pol Voker poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Ovo čudno prokletstvo počelo je 1. maja 2011. godine kada je Aron Remzi postigao gol protiv Mančester junajteda, a dan kasnije američka vojska je ubila Osamu Bin Ladena u Pakistanu. Remzi je 2. oktobra golom protiv Totenhema „najavio“ smrt osnivača Epla Stiva Džobsa. Fudbaler Arsenala je 19. oktobra iste godine dao gol protiv Marseja, a to je koštalo života pukovnika Muamera Gadafija.

Remzi je 11. februara 2012. godine pogodio mrežu Sanderlenda, a istog dana Vitni Hjuston je pronađena mrtva u kupatilu svoje kuće. Ovaj fudbaler je 23. jula 2011. godine asistirao dva puta na prijateljskoj utakmici protiv Kelna, a da je isto veče umrla pevačica Ejmi Vajnhaus u 27. godini života.

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Misterija: Kad on da gol, neko od poznatih ličnosti umre!? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.