NAJBOLJI ŠEF NA SVETU: Svojih osamsto radnika odlučio da časti letovanjem, evo i gde

Advertisement

šef

Foto>>: printscreen/youtube

Zahvaljujući ideji šefa kompanije “Berč Kabinet”, radnici ovog proizvođača kancelarijskog nameštaja zemeniće smrzavanje u američkoj državi Ajova suncem i plažama Karipskih ostrva.

Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Fejsbuk stranici kompanije.

[adsenseyu5]

– Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo čarter letovima otputovati u Majami gde ćemo odsesti u hotelu od pet zvezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak, 9. januara, otisnuti na krstarenje – rekao je za “Vaterlo sedar” Fols Kurijer predsednik kompanije Geri Berč.

Berč je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsednik kompanije je pre godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.

– Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmerene na naše klijente, tako i one finansijske – dodao je Berč.

(Skandalozno.rs /Izvor:Magdalena Belić,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "NAJBOLJI ŠEF NA SVETU: Svojih osamsto radnika odlučio da časti letovanjem, evo i gde"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.