NAJVIŠE VOLE SEBE: Ovi znaci HOROSKOPA su ubedljivo najveći egoisti

tišina

Foto: Pixabay

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč:

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Gest bez presedana: Papa kleknuo i poljubio stopala afričkim liderima

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same da budu najlepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe hvaliti i sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Kineski eksperiment izazvao uzbunu među naučnicima: Pravite “Planetu majmuna”!

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer retki mogu da se nose s njihovim egom.

(Skandalozno.rs/Izvor: superzena)

Budite prvi sa komentarom na članku "NAJVIŠE VOLE SEBE: Ovi znaci HOROSKOPA su ubedljivo najveći egoisti"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.