Naručila je STO preko interneta: KUTIJA je stigla, a onda je počela da se POMERA! – VIDEO

Šokantno

foto: AP/Tanjug

Ket Kahraman iz Velike Britanije je preko Amazona naručila sto, a kada joj je kutija sa porudžbinom stigla na kućnu adresu, nastao je šok, jer se u njoj nešto micalo.

U kutiji su se nalazila četiri živa miša!

Pored četiri živa miša, u kutiji su se nalazila još tri mrtva glodara.

– Dostavljač je doneo kutiju na kojoj su se videle rupe, ali smo tada večerali, pa sam kutiju unela u kuću. Otvorili smo je i posle nekoliko sekundi smo shvatili da nešto nije u redu, a odmah nakon toga pojavio se prvi miš. Bila sam šokirana. Uspela sam da jednog miša zgrabim i stavim u plastičnu kutiju, a potom sam videla još nekoliko živih i mrtvih – ispričala je Ket.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Ket, koja živi sa tri prijatelja, odlučila je da ove životinje zadrži kao ljubimce.

– Moji cimeri su iz Švedske, Francuske i Italije, a ja sam i Austrije, pa smo na kutiji napisali “ja sam siroče” na različitim jezicima, jer su miševi ipak izgubili majku – dodala je Ket.

Amazon se izvinio i ponudio Ket da joj potpuno refundira novac koji je platila za sto, a takođe je dobila i poklon karticu u iznosu od 77 evra.

(telegraf.rs, mirror.co.uk)

Pogledajte video:

National News: Shocked Kat Kahraman got an extra little surprise in her Amazon delivery when four MICE leapt out. The 39…

Posted by Lancashire Evening Post on уторак 8. март 2016.

(telegraf.rs, mirror.co.uk)

Budite prvi sa komentarom na članku "Naručila je STO preko interneta: KUTIJA je stigla, a onda je počela da se POMERA! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.