NATPRIRODNO: Fotografisala sam u hodniku hotela dve devojčice koje su prošle kroz zid!

Duhovi

Lori El-Burns i njena ćerka Andrea Rajzenhauer objavile su na društvenim mrežama užasavajuće fotografije.

One su uverene da su u hodniku hotela u Šilo Inu u Oregonu videle duhove dveju devojčica.

Majka i ćerka su ugledale devojčice oko ponoći pri izlasku iz lifta, međutim nije im na početku bilo jasno da se radi o nečem natprirodnom.

– Najpre sam pomislila: Zaboga, šta deca rade u ovo doba noći na hodniku? Gde su im roditelji? Ali, potom sam primetila da devojčice nose neobične duge haljine, odevne predmete kakve je nemoguće videti u ovom veku – napisala je u Lori El-Burns na Fejsbuku.

[adsenseyu1]

– Devojčice su sedele u potpunoj tišini, bez ijedne reči. Budući da se baterija na mom mobilnom telefonu ispraznila, zamolila sam ćerku da ih slika. Čim ih je fotografisala, devojčice su nestale tako što su prošle kroz zid – dodala je ona.

Potom je odjurila na recepciju kako bi prijavila ono što je videla. Tamo je saznala da je hotel u kom boravi poznat po legendama koje govore o tome da je uklet.

Ukleti hotel, duhovi devojčica

Tako se na stranici “Haunted Places” ističe da su u tom hotelu mnogi prijavljivali nešto nesvakidašnje, počevši od samih radnika čija je imena dozivala nevidljiva pojava.

Na stranici se navodi i to da se u hodnicima moglo čuti trčanje, da je neko iznenada gurao ljude, a mnogi su čak tražili da se premeste u druge sobe.

(avaz.ba)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "NATPRIRODNO: Fotografisala sam u hodniku hotela dve devojčice koje su prošle kroz zid!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.