Navodni putnik kroz vreme tvrdi: Znam ko će postati predsednik Amerike 2030. godine – VIDEO

Intervju

Donald Tramp – foto: AP

Putnik kroz vreme Noa tvrdi da je zarobljen na Zemlji nakon što je putovao do 2017. godine iz ne tako daleke budućnosti gde je putovanje kroz vreme uobičajeno.

Taj misteriozni čovek, sakriven iza maske anonimnosti, sada je otkrio ko će pobediti na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama 2028. godine.

Govoreći sa paranormalnim istražiteljima iza popularnih Jutjub kanala Apeks i Paranormal Elit, Noa je rekao da će predsednik Tramp zadržati vlast na izborima 2020. godine.

Međutim, do 2030. godine, tvrdi on, Jolanda Rene King će se položiti zakletvu sa samo 21 godinom starosti.

Putnik je rekao: “Za Sjedinjene Američke Države, sledeći predsednik će biti Donald Tramp“.

Ovo nije mišljenje, to je činjenica iz budućnosti koja se zapravo dešava. Nisam ovde da ubedim nikoga da promeni političke naklonosti“.

“Videćete nove vanzemaljske vrste na Zemlji 2028. godine. To će biti luda stvar. Samo sačekajte par godina i videćete ove neverovatne stvari.

“Takođe će 2030. novi predsednik postati – Jolanda Rene King.

Ona je prvi predsednik koji je se zakkleo po novom zakonu koji nema donju granicu starosti. Zaklela se sa samo 21 godinom.

Gospođa King je unuka aktiviste za građanska prava i baptistički ministar Martina Lutera King, koji je ubijen u aprilu 1968. godine.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/express.co.uk)

Budite prvi sa komentarom na članku "Navodni putnik kroz vreme tvrdi: Znam ko će postati predsednik Amerike 2030. godine – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.