NE DOZVOLITE DA PROPADNE LETNJA AVANTURA: Horoskop otkriva ko je IDEALNO društvo za odmor

ljubav

Foto: pixabay

Pre nego što odberete vaše savršeno društvo za letovanje ne bi bilo loše da konsultujete horoskop.

OVAN
Ovan voli sve sam da radi i zato morate da računate na to tokom letovanja. Ne pravi kompromise, misli da je njegov izbor najbolji, da je uvek u pravu. Ako niste tolerantna osobam računajte na to da od Ovna saputnika može lako da vas zaboli glava.

Oženio se BALI-BEG: Pogledajte kako je izgledalo venčanje! – VIDEO

BIK
Sa Bikom ako idete na odmor spremite se za uživanje. Bikovi vole da jedu, da uživaju, to su pravi hedonisti.  Ako ste aktivni tip, avanturističkog duha, ona Bik nije dobar saputnik za vas, jer će se pre “zalepiti” za neki restoran, nego da istražuje mesto u koje ste stigli, da posećuje muzeje i slično.

BLIZANCI
Sa njima nikad nije dosadno. Ako želite na more sa osobom rođenom u ovom znaku pripremite se na super priče, ali i na nespavanje jer ove osobe mogu da sede i pričaju do zore. Takođe, vaš saputnik će često biti na telefonu, računajte i na to.

[adsenseyu5]

RAK
Rak voli miran odmor. Ne voli da šeta, ali voli da pliva. Ne voli sportske aktivnosti, ali voli spa centre i bazene. Ako ste i vi takvi, onda ćete uživati na letovanju sa Rakom. Jedva čeka da stigne na odredište, gde će se osećati kao kod kuće, ali put teško podnosi. On je jedan od onih koji ipak jedva čekaju da se vrate kući, gde god da odu.

LAV
Sa Lavom ako idete na odmor možete se lepo provesti, videti svet, muzeje, ali i super restorane, jer Lavovi vole da troše i da uživaju. Mada, često nemaju meru, zato pazite da vas ne u vuku u neplanirane troškove. Njegov ili njen “kraljevski” provod je samo za prave hedoniste avanturiste, zato se ne pakujte, ako niste i sami taj tip.

DEVICA
Poneli ste peglu? Niste. Poneli ste fen? Niste. Poneli ste kofer pun kozmetike? Niste. Ne brinite – Devica ima sve, čak i ono što vam uopšte neće zatrebati na odmoru! Nema opuštanja sa Devicom, sve mora biti dobro spakovano i sterilno, budite spremni na to. Takođe, morate imate plan, ili pustite Devicu da ga napravi. To su osobe koje ništa ne ostavljaju slučaju, čak i kada su na odmoru.

VAGA
Vaga uvek mora sa nekim da ide na odmor. Ne može sama, ali ne brinite – ovo nisu zahtevne osobe i vaše zajedničko putovanje zaista može da prođe lepo. Vaga nikada ne pravi  probleme i zaista je idealan saputnik.

Hrvati šokirani odlukom suda u HAGU: Skoro CEO Piranski zaliv u rukama SLOVENIJE!

ŠKORPIJAŠkorpija voli more, jezero, svaku vodu, ali ne voli planine, imajte to u vidu kada planirate zajednički odmor. Takođe, Škorpija ne voli iznenđanje, računajte i na to – sve rezervišite i isplanirajte pre odlaska na put.

STRELAC
Što se Strelca tiče sa njim možete i na Mars! On ne traži specijalni tretman, važno mu je samo da je na nekom novom mestu i da da se dobro zabavlja, da ima priliku da nešto novo nauči, da govori strane jezike koje zna. Potrudite se da se unapred dogovorite gde ćete sve ići, šta ćete obilaziti, jer ako ne bude tako, nećete se vratiti kući dugo. On voli sve da vidi.

JARAC
Odmor sa Jarcem će biti odličan samo ako ste osoba koja voli red i disciplinu čak i na odmoru. Jarac ne voli da kasni, voli da sve bude isplanirano i znajte da oko toga nema rasprave. Idite na planinu, bolje nego na more, jer Jarac više voli taj tip odmora.

[adsenseyu1]

VODOLIJA
Skoro pa idealan saputnik – ne zanoveta mnogo, lako se prilagođava. Mada, više voli aktivan odmor nego ležanje na plaži, pa ako niste taj tip računjate na više zabave nego što biste želeli. Takođe, Vodolija voli da troškari, ne dozvolite da i vas navede na to.

Ova PRAVOSLAVNA država razmišlja da posle 2 veka obnovi MONARHIJU

RIBE
Ribe vole da odmaraju, ne da se mnogo zabavljaju. To su spore osobe, pasivne, zato vam neće biti dobri saputnici ako volite aktivan i zabavan odmor. Ne vole čak ni da upoznaju nove ljude na letovanju, pa računajte i na to.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/izvor:Mondo.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NE DOZVOLITE DA PROPADNE LETNJA AVANTURA: Horoskop otkriva ko je IDEALNO društvo za odmor"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.