NE ZANEMARUJTE NJIHOV SAVET: Ovi horoskopski znaci su najbolji terapeuti za ljubavne probleme

Horoskop

foto: pixabay.com

Ako se borite sa ljubavnim problemima i imate prijatelja u bilo kojem od ovih znakova, onda ga slušajte jer vam može mnogo pomoći.

Ribe

Snaga – Empatija

Ribe su neverovatne kada je u pitanju razumevanje njihovih emocija, uglavnom zato što su u izobilju sa njima. To ih čini odličnim savetnikom za ljubavne probleme, pogotovo ako se borite sa osećanjima u vezi sa svojim simpatijama, bivšim ili trenutnim partnerom. Ribe su vodeni znakovi, tako da znaju kako da budu preplavljeni emocijama. To ih čini odličnim savetnikom upravo u ovim situacijama.

Strelac

Snaga – Iskrenost

Strelčevi mogu biti neočekivani izvor dobrih ljubavnih saveta u vašem životu. Oni nisu poznati po svojoj sposobnosti da budu osetljivi, ali su izuzetni kada je u pitanju iskrenost, čak i kada je to teško. Oni će biti brutalno iskreni sa vama, tako da ako im se ne sviđa veza u kojoj se nalazite, očekujte komentare poput: “Beži dok možeš”. Zbog njihove sposobnosti da budu iskreni, neće biti veoma oprezni u vezi vaših emocija, ali će vam reći tačno ono što treba da čujete u ovom trenutku.

VAGE SU DAME, RIBE MANIPULATORKE: Proverite šta kaže vaš horoskopski znak – Kom tipu žena pripadate?

Devica

Snaga – Logika

Device su poznate po svojoj sposobnosti da se organizuju, kao i zbog svojih načina pomoću kojih mogu da otkriju sve aspekte date situacije. Ovo vam može biti od velike koristi kada se osećate izgubljeno u vezi, ili kada ste neodlučni u vezi nove ljubavi. Device će vas uvek razumeti i pomoći vam da razmotrite čak i najsitnije detalje o problemu sa kojim se borite.

       

(Skandalozno.rs/Izvor: Srbija Danas)

Budite prvi sa komentarom na članku "NE ZANEMARUJTE NJIHOV SAVET: Ovi horoskopski znaci su najbolji terapeuti za ljubavne probleme"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.