Neverovatan prizor: Trčao je ka POBEDI, a onda ga je “napao Spajdermen”! – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Atletika nije bez razloga prozvana “kraljicom sportova”, jer uključuje i hodanje i trčanja, i skokove, i bacanja. U njoj se, u zavisnosti od disciplina, zahteva izdržljivost, ili snaga, ili preciznost, ili kordinacija. Ali, u njoj ima i istinski duhovitih trenutaka.

Jedan takav zabeležen je na univerzitetskom prvenstvu u Irskoj, kada je Angus Meldon hitao ka pobedi u kvalifikacijama na 800 metara. Međutim, dok je on ulazio u poslednju krivinu, jednom skakaču s motkom desio se peh – loše je izveo svoj pokušaj, a elastičnu traku koja je u toj hali odmenjivala klasičnu letvicu prosto je odapeo ka stazi.

I, baš tu, gde je ona padala – baš u tom trenutku je protrčavao nesrećni Meldon. On je “napadača” pokušao da skine sa vrata, ali se desilo nešto još gore, noge su mu postale upetljane. Sasvim dovoljno da izgubi ritam, da ga drugi prestignu i da on ostane bez plasmana u finale.

[adsenseyu5]

Organizatori nadmetanja su, posle ovakvog, neponovljivog spleta okolnosti, ipak rešili da ga puste da se bori za medalje, ali “napad Spajdermena“, kako je to prokomentarisao TV komentator, izgleda da je ostavio posledice: Angus Meldon je u finalu bio osmi.

(Skandalozno.rs, Izvor: sport.blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Neverovatan prizor: Trčao je ka POBEDI, a onda ga je “napao Spajdermen”! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.