Neverovatan snimak sa Marsa: Da li je ovo senka čoveka?!

Šta je ovo?

Kontroverze oko toga da li postoji život na Marsu podgrejala je fotografija koju je objavila NASA, a koja ide u prilog tvrdnji teoretičara zavere da nismo sami u svemiru.

Na fotografiji se vidi kako nešto nalik ljudskoj figuri namešta robota “Kjuriositi”, koji vrši istraživanja na Marsu, a senka koja se nadvila nad robotom ima ljudski oblik.

Sudeći po fotografiji u pitanju je muška figura, koja ima odelo, ne nosi kacigu i vidi se da ima kratku kosu, i da na leđima drži bocu sa kiseonikom.

Pored onih koji tvrde da ovo može da bude dokaz da postoji život van Zemlje, drugi su uvereni da je “Kjuriositi” verovatno na Zemlji i da je fotografija snimljena dok čiste robota.

ŠOKANTNA fotka s Marsa: Ljudska figura snimljena kako namešta robota!

– Ovo potkrepljuje činjenicu da takve stvari vrebaju iz senke i igraju se našom maštom – rekao je Nigel Votson, autor priručnika o NLO istragama.

Da podsetimo, na osnovu podataka koje je “Kjuriositi” prikupio, naučnici su u decembru ustanovili da na Marsu ima metana, ali da je njegova koncentracija u atmosferi veoma promenljiva.

Metan na Marsu pokreće pitanje postojanja nekadašnjih ili sadašnjih prostih oblika života.

On bi, takođe, mogao da bude i proizvod geoloških izvora, pada kometa ili nečeg sasvim drugog.

(skandalozno.rs, 24sata)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "Neverovatan snimak sa Marsa: Da li je ovo senka čoveka?!"

  1. A na Marsu asfalt…

  2. ma nesto vam se pokvarilo pa ga rusi popravljaju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.