NOVE LJUBAVI, BIVŠEG PARA: Vuk krije novu devojku, Jelisaveta zavela poznatog košarkaša

glumica

Foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin već dva meseca je u ozbiljnoj vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem i zbog njega sve češće ide u Moskvu, a Vuk se, kako saznajemo, zaljubio u devojku koja nije iz javnog života.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić upoznali su se dok je košarkaš boravio u Beogradu, i to putem zajedničkih prijatelja, i vrlo brzo su uplovili u strasnu romansu.

Oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, ali i da je Teo u lepoj glumici pronašao sve što je tražio.

[adsenseyu5]

Iako zasad ova veza funkcioniše na daljinu, Jelisaveti ne pada teško da vikendom putuje u Moskvu u posetu svom partneru. I Teo dolazi u Beograd kada mu obaveze dozvole i svaki put kada su zajedno trude se da svoju vezu sakriju od javnosti.

košarka

Foto: PrintscreenIinstagram

Iako smo pokušali da dobijemo komentar o njihovoj vezi, juče se nisu javljali.

Miloš Teodosić je pre Jelisavete bio zaljubljen u Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović, a bio je u vezi i sa odbojkašicom Majom Ognjenović i voditeljkom Sofijom Rajović.

Jelisaveta je pre Teodosića bila u dugoj vezi sa Vukom Kostićem i, iako su se poslednjih meseci svađali i mirili te u javnosti često potvrđivali da se vole, na tu vezu je stavljena tačka.

– Jelisaveta i Vuk već neko vreme nisu zajedno, a ostali su u prijateljskim odnosima i nisu ni prvi ni poslednji takav par – objašnjava izvor blizak glumcu.

[adsenseyu1]

Po gradu se priča da je Jelisaveta upravo zbog Teodosića ostavila Vuka Kostića, a, kako saznajemo, on ima drugu devojku i ne tuguje za glumicom.

glumac

Foto: Instagram/Vuk Kostić

– Smešne su priče da Vuk pati. Naprotiv. Mislim da njega uopšte ne dotiče ta priča i da bi im on poželeo svu sreću. Vuk je prilično srećan i ispunjen i to primećuju svi oko njega jer ima devojku s kojom se viđa već neko vreme, i to vrlo lako može biti i ona prava, ali to će vreme pokazati. Odlučio je da za prvo vreme ipak ne izlazi s njom u javnost jer se plaši da bi to moglo da im pokvari lepu priču koju imaju, a to ne želi. On nikada nije ni bio od onih koji mašu svojim vezama u javnosti, niti je voleo da se slika i pokazuje, a u principu je uvek težio da u vezama bude sa osobama koje nisu poznate javnosti, upravo zbog toga što njemu smeta sav taj publicitet, a to mu se dešavalo poslednih godina – otkriva izvor.

(Skandalozno.rs/Izvor:Jovana Veljković,Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NOVE LJUBAVI, BIVŠEG PARA: Vuk krije novu devojku, Jelisaveta zavela poznatog košarkaša"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.