Numerološka prognoza za mart 2017: Dramatični preokret na polovini meseca!

Molitva

foto-ilustracija: pixabay

Važno je da tokom marta ne obmanjujete sebe i da ne zamućujete percepciju, jer ovo je samo prolazni period

Ako tokom februara niste uspeli da do kraja realizujete sve svoje planove i ciljeve, mesec mart vam može doneti pad stvaralačke energije. Možete biti preplavljeni strahovima od neuspeha, kao i nedostatkom hrabrosti i entuzijazma.

Iako sada možda nećete da jasno razmišljate, te ćete da pogrešno tumačite istinitost situacija, ne gubite svoj smer i svrhu. Važno je da tokom marta ne obmanjujete sebe i da ne zamućujete percepciju, jer ovo je samo prolazni period.

  [adsenseyu5]

Neke vaše ideje mogu biti nestvarne, pa ćete ih teško da primenite u poslu. No, znaćete kada treba ostati neaktivan u radu, te kada treba da sačekate pravi i povoljan trenutak za akciju. Ne rasipajte snagu na uzaludne pokušaje da promenite situacije.

Prva polovina marta ne obećava, ali od 16. marta aspekti se menjaju, pa do tada treba izdržati i ostati miran i strpljiv. Energije će se iznenada promeniti i otvoriti aspekte koji vode ka poboljšanju.

Od polovine meseca nestaće strahovi, i pokrenuće se bolji događaji. U emotivnim odnosima, nikako ne donosite ishitrene odluke i ne vucite krive poteze, ukoliko ne želite da ostanete sami. Ili pak, prevaziđite klimave odnose i krenite dalje slobodni, i otvoreni za nove susrete, piše astroportal.in.

Kako na nas utiču dani u nedelji?

Svaki dan u nedelji ima svoju energiju, kojom utiče na dan koji nosi svoj određeni broj na globalu. Ovim vibracijama se pridružuju i uticaji planeta, koji su vladaoci dana.

  [adsenseyu1]

Ponedeljkom vlada Mesec – ova planeta upućuje upozorenje da se bude oprezan u postupcima. Ponedeljkom ne treba izdavati i pozajmljivati novac, pa plaćanja odložite za naredni dan. Mesec uvek zamuti situacije, pa tada nije povoljno donositi važne odluke.

Utorkom vlada Mars – planeta akcije, pa se u ovom danu mogu se očekivati dobri događaji, koji mogu promeniti postojeću situaciju. Takođe, može se očekivati nečija pomoć sa strane. Dan dobar za dobitak i za neplanirane troškove.

Sredom vlada Merkur – ova planeta utiče na kreativnost uma, ali i na rizike u svakodnevnom životu. Zato tada treba voditi računa o mogućnostima prevara ili obmane od mlađeg muškarca. Dan u kome treba preuzimati inicijativu i prilagođavati se. Merkur najavljuje nečeg novog i nekog novog u životu.

Četvrtkom vlada Jupiter – donosi širenje u poslu, uspehe u finansijama i utiče na druge povoljne promene. Pod uticajem Jupitera mogu biti i svi promenljivi uticaji. Svakako donosi novo iskustvo i kretanje ka uspehu.

  [adsenseyu1]

Petkom vlada Venera – ova planeta najavljuje kreativne akcije i sva prijatna i čulna iskustva. Utiče na svaku vrstu uslužne delatnosti, ali ima i nekih manje povoljnih delovanja, pa može doneti konflikte u porodici i sa ženskom osobom, takođe i neki uzaludni napor.

Subotom vlada Saturn – planeta koja je i učitelj i mučitelj. Saturn otežava, vraća unazad da bi se naučile lekcije, i nakon toga nagrađuje. Subotom se može očekivati neki napor, koji ne donosi rezultate, ali i mudre odluke koje će nas približiti cilju.

Nedeljom vlada Sunce – energija Sunca otvara aspekte za dolaženje do uspeha i najavljuje napredak. Svojom energijom utiče na zadovoljstva, ljubav i bolje situacije u braku i zajednici.

Nevena Đukić

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Numerološka prognoza za mart 2017: Dramatični preokret na polovini meseca!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.