Numerološki vodič za 2017. godinu: Lična afirmacija za bioritamski broj 7 i godišnja prognoza

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

Nakon napetog perioda vaša duhovna snaga biće pojačana i pružiće vam hrabrost da samostalno krenete u nove životne pobede! Evo šta numerolozi predviđaju osobama sa bioritamskim brojem 7 u 2017. godini…

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1. Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima.

[adsenseyu5]

Ako na vreme odreagujemo i prepoznamo šta je za nas najbolje, vrata će se sama otvarati i bez kucanja. Svako od nas ima i svoju ličnu godinu koju mozete sami izračunati ako pročitate uputstvo.

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mesec rodjenja) doda tekuća godina, dobićete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

Tumačenje za ličnu godinu broja: 7

Godina 2017. biće u znaku tišine, razmišljanja, analiziranja i posmatranja. Znaćete da se osamite i na miru da analizirate ljude i stvari oko sebe. Ovo je godina mudrosti, pronalaženje unutrašnje snage i mira.

[adsenseyu1]

Takođe, donosi dosta nervoze i napetosti. Bićete detaljni i precizni. Čuvajte mentalnu snagu, ali kroz učenje, druženje i druge aktivnosti, a to su najbolji načini da se oslobodite napetosti.

U ovoj godini mogu vam se dogoditi neočekivane stvari, zato budite oprezni. Kroz mudre odluke polčako dosegnite kvalitetniji život. Ulažite u svoje znanje, proširite svoje vidike. Očekuje vas dosta razmišljanja o prošlosti i potrebe da budete sami. Izbegavaćete druženje čak i sa osobama koje su vam izuzetno drage. U ovom periodu očekuje vas preispitivanje i upoznavanje sopstvene ličnosti.

Budite oprezni kada su u pitanju finansije i ostala pitanja vezana za karijeru. U 2017. godini može doći do nesuglasica sa emotivnim partnerima, čestih svađa pa budite pažljivi kako ne biste okončali veziu na način na koji bi najmanje želeli.

[adsenseyu1]

Obratite pažnju na svaku izgovorenu reč i sprečite probleme na vreme zbog velike napetosti koju ćete u ovom periodu života osećati.

Očekuje vas osecanja depresije, napetosti i nervoze. Olakšanje dolazi kroz fizičke vežbe, šetnje, meditiranje i laganu hranu. Pokušajte da uspostavite unutrašnji mir i ravnotežu kroz strpljivost, smirenost i analizu vašeg duševnog stanja. Jasno izrazite svoje želje i potrebe da bi vas oni kojih se tiču razumeli na pravi način. Budite mudri i plemeniti, ali u isto vreme mistični, zagonetni i originalni. Neka vaša duhovna snaga dođe do izražaja. Pojačana intuicija može vam mnogo pomoći u ovom periodu.

Savet: Mogući su nesporazumi na poslu, odugovlčenja i kašnjenja. Pokušajte da to prevaziđete.

(Skandalozno.rs, Izvor: Lovesensa.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Numerološki vodič za 2017. godinu: Lična afirmacija za bioritamski broj 7 i godišnja prognoza"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.