ODLAZAK IKONE: Tek pošto je Relja izgubio majku, javnost je saznala da je on sin VELIKE ZVEZDE (FOTO)

pevač

Foto: Printscreen/Instagram

Majka jednog od najpopularnijih mladih repera u Srbiji preminula je početkom ove sedmice, a tek nakon ovog strašnog događaja mediji su otkrili da je Relja sin jedne od najvećih ikona srpske kulture.

Početak Nove godine popularnom pevaču i glumcu Relji Popoviću (27) doneo je veliki gubitak: posle duge i teške bolesti, u ponedeljak, 2. januara, izgubio je majku Zoju, piše Kurir.

Relja je do daljeg otkazao sve nastupe i gostovanja. Ono što malo ko zna je da je njegova mama bila baletska ikona Narodnog pozorišta. Naime, Zoja Begoli (68) bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole „Lujo Davičo“ i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti.

[adsenseyu5]

– Tuga ogromna. Bila mi je druga majka. Uvek tu. Njen osmeh, zagrljaj, dobrotu i pravednost neću zaboraviti dok sam živ. Divna moja mala i lepa Zoja. Znam da si tu i uvek ćeš biti tu! Čuvaj nas koje si volela sa neba, dok ne dođe dan da se ponovo sretnemo – napisao je na Fejsbuku ispod zajedničke fotografije prvak Baleta, koreograf i reditelj Đorđe Makarević.

Zoja Begoli u istoriju kulture ove zemlje ostaće upamćena i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

zvezda

Foto:privatna arhiva/printscreen

– Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan deo života – rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

[adsenseyu1]

Begoli je preminuo u Prištini 23. avgusta 2007. u 63. godini. Zoja Begoli biće sahranjena 10. januara na Novom groblju u Beogradu.

(Skandalozno.rs/Story /Izvor:Kurir(Milica Crnogoroac)

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "ODLAZAK IKONE: Tek pošto je Relja izgubio majku, javnost je saznala da je on sin VELIKE ZVEZDE (FOTO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.