ODUZEO SE OD STRAHA: Dok je radio svakodnevne poslove, doktor je shvatio da mu se oko nogu MOTA ZVER (VIDEO)

Foto: Pixabay.com

Nadzorne kamere snimile su nedavno u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini scenu od koje bi se mnogima sledila krv u žilama. Reč je o trenutku u kojem je za doktorom u ordinaciju ušetao kojot.

Stiven Poleti, ortopedski hirurg, ispričao je da se incident dogodio rano ujutro 15. februara kad je dolazio na posao u svoju ordinaciju u gradu Maunt Plezant. Poleti nije imao pojma i nije bio svestan da ga prati zver sve dok oboje nisu ušli u zgradu, rekao je za ABC News.

  [adsenseyu5]

 – Osetio sam da mi se nešto očešalo o nogu i okrenuo sam se. Na prvi pogled mislio sam da je pas – rekao je Poleti i dodao da je shvatio da se radi o kojotu kad je video da jedva ima zube i da ima veliki, kitnjasti rep s crnom mrljom na vrhu.

– Kratko smo bili zatvoreni u malom prostoru hodnika i svakako sam hteo da ga sprečim da uđe u operacijsku salu ili ordinaciju. Iz straha sam protresao ključeve i kojot je ustuknuo, izgledao je preplašeno. Onda sam samo pobegao – kaže Poleti.

Kao što se može videti na snimku kojot je opet pratio doktora i izašao odmah iza njega, ali ubrzo mu je pažnju privukla veverica pa je otišao na svoju stranu.

   [adsenseyu1]

– Sve se odigralo jako brzo. Bio sam šokiran jer se ambulanta ne nalazi u ruralnom ili šumskom delu, ovde se u blizini nalaze mnoge kuće i druge nekretnine – rekao je Poleti.

Objasnio je da kojoti u tom kraju nisu nepoznanica, ali uglavnom žive na jednom području, udaljenom oko pet kilometara od njegove ambulante:

– Noću ih čujemo kako zavijaju. Definitivno ih ima u okolnim područjima, ali mislim da nikad nismo imali slučaj da kojot uđe u zgradu kao što se sad dogodilo – kaže Poleti, piše Jutarnji list.

  [adsenseyu1]

O svemu je obavestio lokalnu policiju, čiji će odsek za životinje pokušati da ulovi odbeglog kojota.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ODUZEO SE OD STRAHA: Dok je radio svakodnevne poslove, doktor je shvatio da mu se oko nogu MOTA ZVER (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.